Gönderen Konu: Far plastiği parlatma - Meguiars PlastX  (Okunma sayısı 31558 defa)

Çevrimdışı nizam

• Volkswagen Türkiye
  • VW BORA 1.9 TDI 66 kv
    • Profili Görüntüle
Ynt: Far plastiği parlatma - Meguiars PlastX
« Yanıtla #28 : 15 Temmuz 2010, 12:51:16 »
abi xenon varda.dikkat ettim farın üstü kirli iken göz almıyo ama.kirli olmayan yerinden bakınca fena yanıyo şimdi tam randıman alacam gibi :D inşallah rahatsız etmez.
trabzona giderken yolda çok sellektör yersen gözüne bir sol kulagın çınlarsa topragım istanbula gelince ya mercek taktır yada sök xenonları
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

Çevrimdışı Ouzoo

• Bayılırım otobüs kokusuna
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #29 : 15 Temmuz 2010, 12:59:36 »
oguz emrenin buldugu alet nasıl is görür mü ,?
Ben makinayı alırken bauhausta satılıyordu, elle yapmaktan daha iyidir tabi Nizamım :tavkiss:
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

Çevrimdışı EMRE_61

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #30 : 15 Temmuz 2010, 13:00:57 »
trabzona giderken yolda çok sellektör yersen gözüne bir sol kulagın çınlarsa topragım istanbula gelince ya mercek taktır yada sök xenonları

şu ana kadar 4-5 ay oldu hehrlade bi tane selektör küfür yemedim :D yani içinden eden oldumu bilmiyom.farı temizleyince belki biraz göz alabilir.ama farları en aşağı indiriyorum sanmam.zaten muayene var ağustosta çıkarıcam.app ler çıkacak bide.sonra yine tak.bakalım ya.xenon hoşuma gidiyo.arkadaşın tampona girdim:D heyecan veriyo diyo sanki daha yakın geliyo araç

Çevrimdışı nizam

• Volkswagen Türkiye
  • VW BORA 1.9 TDI 66 kv
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #31 : 15 Temmuz 2010, 13:04:11 »

.xenon hoşuma gidiyo.arkadaşın tampona girdim:D heyecan veriyo diyo sanki daha yakın geliyo araç

bunu anlamadım kusura bakma emre :D

Yunus EMRE

Çevrimdışı EMRE_61

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #32 : 15 Temmuz 2010, 13:06:49 »
bunu anlamadım kusura bakma emre :D
:D:D şimdi arabanın arkadan tampona yaklaşınca.öndeki araç aynadan bakınca.xenonlar göz alıyo.arkadaşta diyo heyecan veriyo :D normal fardan daha çok göz aldığı için sanki dibinde gibi oluyo.

Çevrimdışı EMRE_61

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #33 : 15 Temmuz 2010, 13:08:13 »
bu xenonu taktım motor arıza ışığı verdi subablar gitti :D babam bütün suçu xenonlara attı.dedi Allah seni ne etsin arabayı bozdun.gittim sordum böyle bişe olurmu adam alakası yok dedi. :D inandıramadım tanıdığına sordurdum ancak.ne olsa xenondan diyo ya :D

Çevrimdışı fosilci

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #34 : 16 Temmuz 2010, 01:03:28 »
Emre o polisaj makinasından alıp paranızı çöpe atmayın tavsiye etmem ben almadım ama boya konusunda birazda olsa tecrübe sahibiyim. 35 liraya ona vereceginize 3 taksitde devirli polisaj makinası alın en güzeli ;) 110 liraya metroda satılıyor arkadaslar einhell marka ve 10 numara bir makina amatörce kullanmaya baslayın ilerde boyanızdada kullanırsınız boya koruma işlemlerinizde kullanırsınız. Ankara'da olsaydınız uygulamalar yapardık farın 15 dakikalık işi var yada yok kısa sürede hallederdik ;)

Çevrimdışı fosilci

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #35 : 16 Temmuz 2010, 01:05:34 »
Bu arada arkadaslar zenonlar güzel fakat bazen göz alabiliyor bana uzun yolda bildigimiz TIR :) uzunları yaktı yetmedi birde yukardaki 5 tane prejektörleri yaktı bende uzunları yakınca geri kapattı :D uzunlarda night breker var daha güzel aydınlatır tavsiye ederim

Çevrimdışı EMRE_61

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #36 : 16 Temmuz 2010, 08:05:44 »
Bu arada arkadaslar zenonlar güzel fakat bazen göz alabiliyor bana uzun yolda bildigimiz TIR :) uzunları yaktı yetmedi birde yukardaki 5 tane prejektörleri yaktı bende uzunları yakınca geri kapattı :D uzunlarda night breker var daha güzel aydınlatır tavsiye ederim

aldım makinayı hallettim abi.güzel parlattı.daha ileriye gidemez.ama farlara yetti.elden iyidir yani :Dbora bölümünde resim koydum.xenonlarda kendine geldi ama benim xenondanmıdır bilmem :D göz almıyo.

Çevrimdışı EMRE_61

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #37 : 16 Temmuz 2010, 08:22:38 »

ama mesela abi bizim kuzen focusa angel taktı bide xenon o mercekli olmasına rahmen kör ediyo.karşıdan brodway buna uzunları çaktı.adam sandı uzunlar yanıyo.kuzen buna uzunları bi yaktı baktık adam yalpalıyo hemen kapattık :D:D

Çevrimdışı fosilci

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #38 : 16 Temmuz 2010, 12:28:21 »
Uygulama resimlerini çekseydin formdaki arkadaşlara örnek olurdu sıkıntı çekmezlerdi :)

Çevrimdışı fosilci

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #39 : 16 Temmuz 2010, 12:28:50 »
Nizam sendende boyandan fotograflar bekliyoruz hadi bakalım inşallah fazla çiziklerin yokdur :)

Çevrimdışı nizam

• Volkswagen Türkiye
  • VW BORA 1.9 TDI 66 kv
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #40 : 16 Temmuz 2010, 12:34:51 »
Nizam sendende boyandan fotograflar bekliyoruz hadi bakalım inşallah fazla çiziklerin yokdur :)

abi bende gümrükten kalma güneş yanıkları var en iyi güzel boya attırmak çürük çarık yok nasılsa nasıl olmus ingiltere gibi yagmur oldugu yerde çürüksüz kalmıs entresan

Yunus EMRE

Çevrimdışı fosilci

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #41 : 16 Temmuz 2010, 12:38:05 »
abi bende gümrükten kalma güneş yanıkları var en iyi güzel boya attırmak çürük çarık yok nasılsa nasıl olmus ingiltere gibi yagmur oldugu yerde çürüksüz kalmıs entresan

Aracın boyası eger opak ise bu sorunla karşılaşırsın genelde zaten opak boyalarda oluyor. Ama güzel bir bakımla çok güzel şekle girebilir yeniden aşık olabilirsin arabana :D