Hmm. İşin içine aile saadeti giriyorsa denecek bir söz yok malesef Hayırlısı olur inşallah Erşan Bey
Şimdi evli değilsin bide evli olduğun zamanı hayal et.. Benim başımda şunlar var senin ilk aşkın mk1 ben 2. mi yoksa stepnemi gibi laflar oluyor.. aylarca arabanın yüzüne bakmam lafını etmem evde ama en küçük bir laf duellosunda mk1 i araya sokarlar istediğin kadar çırpın gende kıskançlık yaparlar ama ben ve oğlum mk1 imizden keyif alıyoruz onunla gezmeye bayılıyoruz.. Bu arada hanım oğlumuzuda kıskanır arabayı sevdiği için bunuda kendine benzettiyosun diye amma allah var yukarda daha çocuğuma araba konusunda hiç özendirici yada çekici bir lafım olmadı tamamen GEN lerden geliyo
biz evlilerin derdi işte bekara ne anlatsak boş.İlk aşkın böcük ben 2. miyim?bana kuma mı getirdin bu arabayı?Bazen o kadar kıskanıyorlar ki sanırsın karşısında başka bir hatun var O bir araba ya diyorum a ra ba .bunu mu kıskanıyorsun?MK1 imizi kıskanıyorlar allah göstermeye başka bir hatun bulsak valla anamızdan emdiğimiz sütü burnumuzdan getirir bunlar
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır
Aynen Gökhan bey bilmediklerinden hep aldıgın paraya satarsın üstüne ekler yüksek model alırsın parçası ucuz vs zırvalamalar. Ama mk1 oturdukmu içine zaten bir daha kolay kolay vazgeçmek gibi bir durum olcagını dusunmuyorum