Gönderen Konu: Mk1 İçin..  (Okunma sayısı 13479 defa)

Çevrimdışı BuBu

• Profili Görüntüle
Ynt: Mk1 İçin..
« Yanıtla #28 : 23 Mayıs 2010, 13:42:26 »
Erşan Bey maşallahı var sizin aracınızın harika duruyor gerçekten. Fotoğraflarını görmüştüm. Peki neden satıyorsunuz. 5 kapı dizel takas olur demişsiniz tek kapı sıktıgı için mi :) Harika bir araç çünkü nasıl kıyacaksınız ki  :-\
I ♥ German Style

Çevrimdışı Mk1GTI

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: VW Golf mk1 GL
« Yanıtla #29 : 23 Mayıs 2010, 13:47:13 »
Hakkını verene vericem... Yaşımız kemale doğru gidiyor evdekiler 4 kapı istiyolar valide hanım çocuk derken laf işitiyoz bide bizim Valide de Klostrofobi var arkaya oturamıyo kapısı yok camı açılamıyor diye ondanda laf işitiyoz 2. bir mk1 alayım diyom size 4 kapılısını kapıyı gösteriyolar :) O yüzden satılırsa 4 kapı aile için istiyorum ama hiçte istekli değilim..  :tamamdir
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

Çevrimdışı BuBu

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #30 : 23 Mayıs 2010, 13:49:08 »
Hmm. İşin içine aile saadeti giriyorsa denecek bir söz yok malesef :) Hayırlısı olur inşallah Erşan Bey  :)
I ♥ German Style

Çevrimdışı Mk1GTI

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: VW Golf mk1 GL
« Yanıtla #31 : 23 Mayıs 2010, 14:01:11 »
Hmm. İşin içine aile saadeti giriyorsa denecek bir söz yok malesef :) Hayırlısı olur inşallah Erşan Bey  :)

Şimdi evli değilsin bide evli olduğun zamanı hayal et.. Benim başımda şunlar var senin ilk aşkın mk1 ben 2. mi yoksa stepnemi gibi laflar oluyor.. aylarca arabanın yüzüne bakmam lafını etmem evde ama en küçük bir laf duellosunda mk1 i araya sokarlar istediğin kadar çırpın gende kıskançlık yaparlar ama ben ve oğlum mk1 imizden keyif alıyoruz onunla gezmeye bayılıyoruz.. Bu arada hanım oğlumuzuda kıskanır arabayı sevdiği için bunuda kendine benzettiyosun diye amma allah var yukarda daha çocuğuma araba konusunda hiç özendirici yada çekici bir lafım olmadı tamamen GEN lerden geliyo :D :D :D
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

Çevrimdışı BuBu

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #32 : 23 Mayıs 2010, 14:19:22 »
Ahaha  :D Özendirici hiçbir unsur olmaması bence biraz acayip. Babam olacak ve eski model anlamayanların külüstür diye tâbir ettiği bir araç ile ugraşacak edecek annemin kıskanacagı seviyeye getirecek. imrenecek herkes o araca vsvs. Bu işin içinde bir iş var diye düşünür aklım erdiğince bende kurcuklamaya başlarım yani :D
I ♥ German Style

Çevrimdışı crank

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #33 : 23 Mayıs 2010, 17:00:43 »
aslinda tek kapili araclar cocuklu aileler icin daha iyi cocuklar arkada oturuken yok kapiyi acacklar mi cami acacaklar mi korkusu yasamiyorsun  ;)

Çevrimdışı SCORPIONMAN2005

• büyük tutku golf mk1
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #34 : 27 Mayıs 2010, 14:32:46 »
Şimdi evli değilsin bide evli olduğun zamanı hayal et.. Benim başımda şunlar var senin ilk aşkın mk1 ben 2. mi yoksa stepnemi gibi laflar oluyor.. aylarca arabanın yüzüne bakmam lafını etmem evde ama en küçük bir laf duellosunda mk1 i araya sokarlar istediğin kadar çırpın gende kıskançlık yaparlar ama ben ve oğlum mk1 imizden keyif alıyoruz onunla gezmeye bayılıyoruz.. Bu arada hanım oğlumuzuda kıskanır arabayı sevdiği için bunuda kendine benzettiyosun diye amma allah var yukarda daha çocuğuma araba konusunda hiç özendirici yada çekici bir lafım olmadı tamamen GEN lerden geliyo :D :D :D
biz evlilerin derdi işte bekara ne anlatsak boş.İlk aşkın böcük ben 2. miyim?bana kuma mı getirdin bu arabayı?Bazen o kadar kıskanıyorlar ki sanırsın karşısında başka bir hatun var :) O bir araba ya diyorum a ra ba .bunu mu kıskanıyorsun?MK1 imizi kıskanıyorlar allah göstermeye başka bir hatun bulsak valla anamızdan emdiğimiz sütü burnumuzdan getirir bunlar  ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Çevrimdışı Han

• Her Şey Golf Mk1 ve Dostluk İçin.
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #35 : 27 Mayıs 2010, 14:35:21 »
biz evlilerin derdi işte bekara ne anlatsak boş.İlk aşkın böcük ben 2. miyim?bana kuma mı getirdin bu arabayı?Bazen o kadar kıskanıyorlar ki sanırsın karşısında başka bir hatun var :) O bir araba ya diyorum a ra ba .bunu mu kıskanıyorsun?MK1 imizi kıskanıyorlar allah göstermeye başka bir hatun bulsak valla anamızdan emdiğimiz sütü burnumuzdan getirir bunlar  ;D ;D ;D ;D ;D ;D
bütün herseyiyle katılıyorum aynısını ben yasıyorum esimden :D
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://GolfMk1Ciyiz.Biz Her Şey Golf Mk1 İçin

Çevrimdışı Baland

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #36 : 27 Mayıs 2010, 16:12:59 »
Ben de çok temiz olmak kaydı ile mk1 bakıyorum .. acelesi yok  ama duyan goren olursa haberim olsun..
Tesekkurler

Çevrimdışı mami6848

• Sen Yetkili bi Abiye benziyosun :)
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #37 : 27 Mayıs 2010, 16:37:01 »
Valla sizleri böyle görünce hem seviniyorum hem üzlüyorum ama Golf Mk1 Aşkı hiç birşeyde yok yengelere hak vermek lazım birazda :) Allah hepinize yardımcı olsun :) :tamamdir  :sevgi: Belki başımda öle bişeyok onun için rahat konuşuyorrum.. :)

Çevrimdışı GolfMk1Cabrio

• My Life Golf GTI :)
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #38 : 27 Mayıs 2010, 19:09:33 »
Aynen Gökhan bey bilmediklerinden hep aldıgın paraya satarsın üstüne ekler yüksek model alırsın parçası ucuz vs zırvalamalar. Ama mk1 oturdukmu içine zaten  bir daha kolay kolay vazgeçmek gibi bir durum olcagını dusunmuyorum :)
Yok canım ne Gökhan beyi sitedeki en genç 2. üyeyim ben  :)
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

Çevrimdışı GolfMk1Cabrio

• My Life Golf GTI :)
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #39 : 27 Mayıs 2010, 19:10:20 »
Erşan abi senin validede klostrofobi var madem benim Mk1 Cabrio'yu vereyim sana sıkıntı bastıkça sende üstünü açarsın bide K-Jeti bağladınmı üstüne  :D
ob ein leben nach dem cabrio ist ???