Gönderen Konu: arkadaşlar silecek yardımı :(  (Okunma sayısı 5876 defa)

Çevrimdışı braveheart53

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: GOLF 1.4 TSİ 160 HİGLİNE
arkadaşlar silecek yardımı :(
« : 12 Mayıs 2010, 23:00:21 »
arkadaşlar aracın silecek kablolarını fare kemirmişti saf bir elektrikçiye götürdüm araya ek yapacaktı kabloları sökerken dedim ki abi renklere bak soketteki sonra takamayacan adam da benim işime karışma dedi şimdi sadece 1,2 devir çalışıyor ne su atma nede arka silecek çalışıyor. sizlerden ricam 1. resimdeki kabloları soketin nerelerine takacam? inşallah bakacak olan arkadaşlarla renkler aynıdır :( :(

bu orjinal kablolar

bu da takılacağı soket bitanesi dışa çıkık ordan başlayarak yazabilirseniz çooookk ama çook sevinirim.

« Son Düzenleme: 12 Mayıs 2010, 23:00:55 Gönderen: braveheart53 »

Çevrimdışı Mk1GTI

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: VW Golf mk1 GL
Ynt: arkadaşlar silecek yardımı :(
« Yanıtla #1 : 12 Mayıs 2010, 23:34:18 »
 ;D ;D ;D Ulen vahimi geldi benden yoksa sana bende bu akşam sigorta kutusunun bağlantı uçlarını TR ye çeviriyodum bakarsın işine yarar bitince...
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

Çevrimdışı braveheart53

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 12 Mayıs 2010, 23:36:57 »
valla abim gene sen halledersin  :) işini bitirince bi foto çek şu soketten gerisi kolay. teşekkür ederim :sevgi: :sevgi:

Çevrimdışı braveheart53

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 17 Mayıs 2010, 21:27:08 »
kimse yardım etmeyecek mi :'( :'( :'(

Çevrimdışı Mk1GTI

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 18 Mayıs 2010, 14:54:53 »
Erhan Arka silecek ve fiskiyenin ön motora giden kablolarla alakası yok.. Sigorta kutusunun ordan bak onlara adam önden ek yapıcam derken kastırıp soketi oynatmış olabilir veya o fare başka yerleride yemiş olabilir..
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

Çevrimdışı braveheart53

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 18 Mayıs 2010, 17:14:45 »
yok abim zaten ön silecek ve fiskiye ile sorunum var sökerken ben ordaydım. soketten söktü aradaki kabloları çıkardı daha sonra fişten başlayarak yaklaşık 30 cm kablo ile diğer tarafa ekledi. soketteki kabloları çıkardı ona eminin abicim. yaa zaten hep böyle acemilere işim düşüyo keşke kendim yapsaydım...  abicim ilk resimde elimde tuttuğum kablolar orjinal. onun 5 cm üzerinden sokete kadar soket dahil kablolar ustanın çektiği. sendeki kabloların rengi farklı mı ? bu arada arka fıskiye ve silecek var ama çalışmıyor....

Çevrimdışı Mk1GTI

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 19 Mayıs 2010, 14:28:06 »
VW Golf-Jetta-Scirocco Tamir Klavuzu (link Yenilendi) Şurdaki guide işini görecektir indir son 50 sayfa elektrik sistemi olması lazım...

Link yenilendi..
« Son Düzenleme: 19 Mayıs 2010, 19:05:41 Gönderen: Mk1GTI »

Çevrimdışı braveheart53

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #7 : 19 Mayıs 2010, 16:03:40 »
link olmüş heralde abim. sende o soket yok mu abi ya onun resmini çekebilsen müsait bir zamanda çok daha kolay halledebilirim.
« Son Düzenleme: 19 Mayıs 2010, 16:06:19 Gönderen: braveheart53 »

Çevrimdışı Mk1GTI

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #8 : 19 Mayıs 2010, 16:15:23 »
Sigorta kutusunun orası ise zor ama motorun orası ise benim soket yenilendi orda renkler tutmayabilir...

Çevrimdışı vicetuning

• Yavaş Yavaş Tam Gaz...!
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #9 : 19 Mayıs 2010, 19:03:52 »
erhan bu bizim Gözde'deki Ayhan'ın Golfuna bir baksaydınya soketler belki onunki ile aynıdır.

Çevrimdışı Mk1GTI

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #10 : 19 Mayıs 2010, 19:06:14 »
VW Golf-Jetta-Scirocco Tamir Klavuzu (link Yenilendi) Şurdaki guide işini görecektir indir son 50 sayfa elektrik sistemi olması lazım...

Link yenilendi..

link yenilendi.

Çevrimdışı braveheart53

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #11 : 19 Mayıs 2010, 22:15:02 »
Sigorta kutusunun orası ise zor ama motorun orası ise benim soket yenilendi orda renkler tutmayabilir...
anladım abim.. resim motorun orası..

Çevrimdışı braveheart53

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #12 : 19 Mayıs 2010, 22:15:50 »
erhan bu bizim Gözde'deki Ayhan'ın Golfuna bir baksaydınya soketler belki onunki ile aynıdır.
kanka o olabilir yaa aferun sana ama pek muhabbetim yok onunla nasıl yapacaz ;)

Çevrimdışı braveheart53

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #13 : 19 Mayıs 2010, 22:16:16 »
link yenilendi.
teşekkür ederim abicim sağolasın sana da çok yük oluyorum kusura bakma :sevgi: :sevgi: :sevgi: