Merhabalar,
bende 1 ay once arabami degistirip 2008 polo tdi 70hp aldim. Bu aractayken ekonomiden dolayi pek 100km yi hatta 90km yi gecmiyorum. Gecenlerde Trakya tarafidan Istanbul a donuste arabayi biraz test etme imkanim oldu. Selimpasa otobanda yol 2 serite dusuyor sagda kamyonlar cok yavas gidiyor sol ise cok suratli. Sollama yapmak icin 5. viteste rampa yukari gaza yuklendim, motor hic bayilmadan 160km ye kadar ciktim, birazda korkudan yavaslayip arabayi daha fazla zorlamadim. Sanki basmaya devam etsem ayni hizda surat yukselmeye devam edecek gibiydi (hatta 6. vites olsa super olur diye dusundum:)). Bu arada testi klima kapali 2 kisi (ben 80 kilo, birde 90 kiloluk bir arkadas), bagaj en fazla 30 kilo seklinde yaptim. Duz yolda birkez kac yapabilecegimi deneyecegim insallah o zaman sizinle paylasirim fakat golf den sonra polo biraz urkutuyor beni sanki golf tren rayinda gidiyor gibiymis.
Birde sorum olacak, araci 2. el aldim. Uzerinde 185/60/14 matador diye bir marka tekerlek var, bu lastikler vw fabrika cikisi midir? vw normalde continental kullaniyor diye biliyorum.