olaya türkiye açısından bakacak olursak bende bunların yanında bir de şundan müzdaribim
bizim araçlarımız türkiyede daima ya bayan aracı olarak ya da gitmeyen araçlar olarak görüldü halen de öyle görülüorr jwrc deki fotoları ilk gördüğüm zaman çok mutlu olmuştum iinsanların bakış açıları değişmeye başlayacak dedim kendi kendime ama bir türlü tam bir düzen sağlanamadığı ve gereken ilgi alaka gösterilmediği için durum esksisine döndü
bir de şu var vw ile ilgili mesela caddede güçlüğ arabaları var vw nin ama biz göremioruz nedense mesela bi polo gti gördüklerimizde ateş pahası oluor golf gti gibi
insanlar bizim arabalarımıza gitmio falan diolar ama benim dikkatimi çeken başka bi husus daha var bu konuda mesela diğer markaların çıkardıkları type r , clio
sport yani ne biliim bööle allah şu kadar beygir falan diye çıkardıkları arabaların hemen hemen hepsine bindim bana hiç öyle o beygirlerdeymiş gibi gelmedi belki gerçekten fabrika verisi öyledir ama yere veremiodur ama ben mesela golf 3 gti bindim o araç böyle daha bi dolu yürüdü hepsinden böyle ivmelendiğini hissettiriodu insana
yani konu çok dağıldı kusura bakmayın
toparlayalım hemen ben vw nin trdeki imajından rahatsızım biras