arkadaşım daha ayrıntılı bi acıklama yapabilirmisin mesela nerden bulabiliriz nasıl taklır fiyatı nedir felan gibi ..
İstanbulda, kahramanmaraşlı bir usta vardı. yayan dolaşıyor en fazla göztepe sanayide takılıyor ismini şu anda hatırlayamayacağım. telefonunu bulursam yazarım. bir telefon ediyorsun hemen geliyor hallediyor işini işçiliğide baya temiz eline takılmıyor malzeme 20 tl'de ücreti var eğer kamyon direksiyonu felan değilse tabii:)
İstanbula gelemem diyorsan geçen ben ankaradaki şu 88'midir nedir salak bir ismi olan sanayi sitesindeydim ( zaten Ankarada bütün isimler bir acaip:) orada da esmer bir arkadaş dolaşıyordu bu işle uğrasşan ama elinde benim direksiyona kaplattığım düz siyah malzeme yoktu. hep alacalı desenler onlarda bizim VW'lere uymaz..
İstanbulda hepsi var gözünü sevdiğim istanbulun. Ankarada yaşanmaz yaa.. nereden geldik bu mevzuya:)
Ben sıfır araba alsam direk sedef kaplatırım gerçekten direksiyonu koruyor istediğin zamanda sökebiliyorsun. Arabayı satarken baya işe yarar diye düşünüyorum.