Gönderen Konu: Mk1 İçin..  (Okunma sayısı 13483 defa)

Çevrimdışı lostys

• T-Dawg!
    • Profili Görüntüle
Ynt: Mk1 İçin..
« Yanıtla #14 : 22 Mayıs 2010, 23:39:58 »
modelim belli ... yaşım belli... alman çıkışlı ... sapına kadar orjinal...

bırak da 3 tane curuk olsun...

o kadar kusur kadı kızında da olur... 30 yasında kac tane kız oğlan kız bulabilirsin birkan ???

Çevrimdışı e12

• ....!made in germany!....
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #15 : 22 Mayıs 2010, 23:41:27 »
Abi sen yalnış anladın galiba restosuz çürükssüz Mk1 bulumassın demek istedim, İlker abinin arabası orjinal bi araba ama biraz çürük o yüzden Resto gerekiyo..
bu konuları arac sahıplerıne bırakın arkadaslar herkes kendı bılır en ıyı sekılde aracını restoya ıhtıyac varmı yokmu kımse dısardan duyumlarla bılemez canlı gormeden...bu sebeble herkesın mk1 ı kendıne aslandır herkes kendı aslanı hakkında dogru bılgıyı gerektıgı yerde verır... :tamamdir

Çevrimdışı crank

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #16 : 22 Mayıs 2010, 23:44:18 »
benım vardı dızel tek kapı 5000 sattım gecen gun... kısmet bulursun ınsAllah

Çevrimdışı burak.akın

• GOLF 1 GLD
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #17 : 22 Mayıs 2010, 23:49:54 »

o kadar kusur kadı kızında da olur... 30 yasında kac tane kız oğlan kız bulabilirsin birkan ???

:D:D 3 tane çürük içinmi öle dedin birkan

Çevrimdışı GolfMk1Diesel

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #18 : 23 Mayıs 2010, 00:23:36 »

Yau abi arabana bişey dediğimiz yok tabi birkaç dökülmüş yeri var ! Dökülmüş diyorum çünkü hepizde var onlarda nazarlıklarımız.. :tamamdir :tamamdir haklısındır, arabandır bişey diyemem, orjinaldir, karışama 3 çürük için laf etmiyorum sadece Restya gerek var onu söyledim kendi görüşüm sadece.. :tamamdir
« Son Düzenleme: 23 Mayıs 2010, 00:23:57 Gönderen: GolfMk1Diesel »
Kılıçoğlu Garage.

Çevrimdışı burak.akın

• GOLF 1 GLD
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #19 : 23 Mayıs 2010, 00:45:47 »
 bnm arabadaki çürükleri sayim bi ara :D

Çevrimdışı BuBu

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #20 : 23 Mayıs 2010, 00:56:54 »
Arkadaşlar ilginiz için öncelikle teşekkürler. Tabiki 3-5 çürük olacak. İlker Bey'in dediği gibi kadı kızında da olur o kadar kusur. ama 3bin 4bin veripte alır almaz komple kaportaya sokmayalım arabayı demek istediğim o . Aslında bir tercihim yok. Tabiki tek kapı olması öncelik ama temiz olduğu sürece 5 kapı da olabilir. Benzinli olması yine ilk tercih ama dizel olursada hayır demem. Motor hacmide dediğim gibi ilk arabam olacağı için ayrıntılara fazla takılmayı düşünmüyorum. mk1 olsun temiz olsun benım olsun mantıgındayım :)
I ♥ German Style

Çevrimdışı Han

• Her Şey Golf Mk1 ve Dostluk İçin.
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #21 : 23 Mayıs 2010, 01:04:31 »
Arkadaşlar ilginiz için öncelikle teşekkürler. Tabiki 3-5 çürük olacak. İlker Bey'in dediği gibi kadı kızında da olur o kadar kusur. ama 3bin 4bin veripte alır almaz komple kaportaya sokmayalım arabayı demek istediğim o . Aslında bir tercihim yok. Tabiki tek kapı olması öncelik ama temiz olduğu sürece 5 kapı da olabilir. Benzinli olması yine ilk tercih ama dizel olursada hayır demem. Motor hacmide dediğim gibi ilk arabam olacağı için ayrıntılara fazla takılmayı düşünmüyorum. mk1 olsun temiz olsun benım olsun mantıgındayım :)
Bence ayrıntılarada önem ver sonradan keşke benzinli alsaydım yada keşke dizel alsaydım yahut 3 kapı 5 kapı düz gti gibi fikir deisikliklerine maruz kalma :D
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://GolfMk1Ciyiz.Biz Her Şey Golf Mk1 İçin

Çevrimdışı BuBu

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #22 : 23 Mayıs 2010, 01:10:49 »
Aslında gönül isterki tek kapı bir GTi ama öğrencilik halinden dolayı ve maddiyat sagolsun :) ama dediğim gibi elimdeki para kıstlı oldugu için böyle. Önceliğim tek kapı olması ve Mlk1'ler için dizel pek ısınamadım. Tek kapı benzinli 1.3  falan olabilir. ama dediğim gibi temiz birşey denk gelirse de yok dizel yok 5 kapı diye geri çevireceğimi zannetmiyorum suanki piskolojimle :D
« Son Düzenleme: 23 Mayıs 2010, 01:11:36 Gönderen: BuBu »
I ♥ German Style

Çevrimdışı lostys

• T-Dawg!
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #23 : 23 Mayıs 2010, 01:29:39 »
Aslında gönül isterki tek kapı bir GTi ama öğrencilik halinden dolayı ve maddiyat sagolsun :) ama dediğim gibi elimdeki para kıstlı oldugu için böyle. Önceliğim tek kapı olması ve Mlk1'ler için dizel pek ısınamadım. Tek kapı benzinli 1.3  falan olabilir. ama dediğim gibi temiz birşey denk gelirse de yok dizel yok 5 kapı diye geri çevireceğimi zannetmiyorum suanki piskolojimle :D
şu anda rahatlıkla kullanıyorum. hayırlı bi iş için yaz sonuna kadar satmayı düşünüyorum.satılmazsa da ağustos gibi resto ya girer. sen macun çektirip kullanırsın, ben resto yaptırırım, bu kişiye göre değişir. çürük var dediysek de araba süzgeç gibi değil tabiki...

hem tek kapı, hem 1.3 :) daha ne istiyosun :) üstüne bir de sunroof var :D

Çevrimdışı BuBu

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #24 : 23 Mayıs 2010, 03:15:23 »
Aracın ilanı falan var mı abi senin ? Fiyat olarak falan ne düşünüyosun ?
I ♥ German Style

Çevrimdışı GolfMk1Cabrio

• My Life Golf GTI :)
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #25 : 23 Mayıs 2010, 09:35:25 »
Babamın elinden çok araba geçti BMW'ler-Opel'ler-Volkswagen'ler hep Alman hep Alman banada Alman kanı ondan bulaştı zaten şu anda kendimde Golf Mk1 Cabrio babamda Mercedes 560 Sel var herkesin dediği gibi ne varsa ALMAN'da var o Serçe al Doğan al diyenler sürekli ekonomiyi düşünenler sürekli aynı klasta takılanlar herkes bizim araçlarımızın parçası pahalı,bulunmadığı için beğenmiyorlar ama yanılıyorlar kuş serisinden daha ucuz parçalarımız var şeklimiz yeter  ;)
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

Çevrimdışı BuBu

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #26 : 23 Mayıs 2010, 13:34:45 »
Aynen Gökhan bey bilmediklerinden hep aldıgın paraya satarsın üstüne ekler yüksek model alırsın parçası ucuz vs zırvalamalar. Ama mk1 oturdukmu içine zaten  bir daha kolay kolay vazgeçmek gibi bir durum olcagını dusunmuyorum :)
I ♥ German Style

Çevrimdışı Mk1GTI

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: VW Golf mk1 GL
« Yanıtla #27 : 23 Mayıs 2010, 13:39:58 »
Cevap yok yorum yok sadece kendi aracımın resmi... AŞIĞIMMMMMMMMMMMMMMMMMM... Sadece yaşanır anlatılmaz isterse ölü olsun hiç farketmez....  :tamamdir Solundaki megan bile yolda ağlar hemde bağıra bağıra :D
« Son Düzenleme: 23 Mayıs 2010, 13:41:21 Gönderen: Mk1GTI »
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"