Abi sen yalnış anladın galiba restosuz çürükssüz Mk1 bulumassın demek istedim, İlker abinin arabası orjinal bi araba ama biraz çürük o yüzden Resto gerekiyo..
modelim belli ... yaşım belli... alman çıkışlı ... sapına kadar orjinal...bırak da 3 tane curuk olsun... o kadar kusur kadı kızında da olur... 30 yasında kac tane kız oğlan kız bulabilirsin birkan
Arkadaşlar ilginiz için öncelikle teşekkürler. Tabiki 3-5 çürük olacak. İlker Bey'in dediği gibi kadı kızında da olur o kadar kusur. ama 3bin 4bin veripte alır almaz komple kaportaya sokmayalım arabayı demek istediğim o . Aslında bir tercihim yok. Tabiki tek kapı olması öncelik ama temiz olduğu sürece 5 kapı da olabilir. Benzinli olması yine ilk tercih ama dizel olursada hayır demem. Motor hacmide dediğim gibi ilk arabam olacağı için ayrıntılara fazla takılmayı düşünmüyorum. mk1 olsun temiz olsun benım olsun mantıgındayım
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır
Aslında gönül isterki tek kapı bir GTi ama öğrencilik halinden dolayı ve maddiyat sagolsun ama dediğim gibi elimdeki para kıstlı oldugu için böyle. Önceliğim tek kapı olması ve Mlk1'ler için dizel pek ısınamadım. Tek kapı benzinli 1.3 falan olabilir. ama dediğim gibi temiz birşey denk gelirse de yok dizel yok 5 kapı diye geri çevireceğimi zannetmiyorum suanki piskolojimle