Abi hiç üşenmeden 59sayfa yorumu tek tek okudum sattıgın eskisini bende daha fazla begenmiştim ama yeniside süper Bu işi süper beceriyorsun..
Arabanı Kazasız, Belasız, Cezasız Hatta Polis Çevirmesiz, Huzur, Güven ve Mutluluk içinde Kullan inş..
Bende 99 Golf 4 1.6 Highline (Euro) var.. Arabamı daha yeni birikmişimle aldım.. Bursalıyım Bursada oturuyorum ama okul zamanı Bulgaristandayım Burada öğrenciyim.. Arabamı Senin gibi güzelleştirmek istiyorum ve açıkçası idolum oldun desem yalan olmaz.. Okudugum her satırda gördügüm işlerinde hayran kaldım resmen..
Sana o kadar çok şey sormak istiyorum ki fikrini almak için okurken bi liste bile yaptım..
* Benim ilk gözle görülen eksiklerim iç konsolun kullanmaya baglı yıpranmaları ve sen bunu mukemmel bi şekilde halletmişsin.. Süper bi boya işçiligi yapmışsın, ben sokmekten çok korkuyorum kırarım diye.. :S
** Direksiyonumda ve Vites körüğümde de aynı yıpranmalar var hatta körügüm yırtık.. :S
*** Senin Pasific jant ve kışlık lastıklerinde benim Göz bebegim bu Ülkede 1Ekimden İtibaren trafige çıkma kura oluyor kışlık lastikler ve aylardır düşündügüm takim sende var 205.55.16 lastik ve pasific jant..
onları satıyor musun??
**** İlk aracında KW 40x40 kullanmıştın takım sonra ki muhabbetlerde sesden bahsettin bunun sebebi amörtisör takımımıydı?? Tavsiye eder misin yada başka tavsiye edebilecegin ne var??
***** Farlara karartmayı bende çoook düşünüyorum ama çok korkuyorum kırarsam diye.. :S