Gönderen Konu: jb kodlu motorun 1,6 olma imkanı var mıdır eğer yoksa benim motor neden 1,6 ?  (Okunma sayısı 25759 defa)

Çevrimdışı devrankayabaşı

• Profili Görüntüle
olsun ya ben bunu 1.3 diye aldım zaten ruhsatta 1.3 ama motor 1.5 çıktı şansa bak olsun her ihtimalle 1.3 ten iyidir sanırım zaten gidişinden anlamıştım 1.3 olmadığını az daha zorlasak belki gti çıkabilir ben bakayım belki başka yerlerinde başka kodlar vardır :D

Çevrimdışı braveheart53

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: GOLF 1.4 TSİ 160 HİGLİNE
yok kardeşim biz çok zorladık erci ile ama bi .ok çıkmıyor gti istiyosan bikere karbüratör olmayacak k-jetronik sistem oldumu asıl gti odur. zaten motor blokları aynıymış yaklaşık 500 lira ile gti performansından daha iyi şeyler elde edersin ;)

Çevrimdışı cyber34

• Profili Görüntüle
yok abi yaa göbek yok piyasada elimde patladı heralde direksiyon :D :D
istanbul aksarayda 20 tl ye bulabilirsin.
Türkiyede direksiyon göbeklerini yapan tek firma orda.
İsmi şimdi aklıma gelmedi

Çevrimdışı braveheart53

• Profili Görüntüle
canım kardeşim teşekkür ederim de göbek derken airbag patlak göbek arıyom senin dediğin spor direksiyon takmak için göbek ;) bana patlak 3 kol direksiyonun vw armalı iç üst kısmı lazım

Çevrimdışı vicetuning

• Yavaş Yavaş Tam Gaz...!
    • Profili Görüntüle
canım kardeşim teşekkür ederim de göbek derken airbag patlak göbek arıyom senin dediğin spor direksiyon takmak için göbek ;) bana patlak 3 kol direksiyonun vw armalı iç üst kısmı lazım
kanka sökelim benimkini ya ne dert ediyosun kaskodan alırız yenisini :D

Çevrimdışı braveheart53

• Profili Görüntüle
 ;D ;D sağol kardeişm yaaa.. ama seninkini alırsak şimdi hakan abiye öne bide sensör felan koydurmak gerekir maliyet artar o yüzden içi boş arıyom ;D ;D haa kaza yaparım o zaman içi boşalır diyosan, senin için sıkıntı yoksa benim içinde yok ;D ;D ;D