Gönderen Konu: Bir mk1 sever daha bulundu :)  (Okunma sayısı 38632 defa)

Çevrimdışı SCORPIONMAN2005

• büyük tutku golf mk1
    • Profili Görüntüle
Ynt: Bir mk1 sever daha bulundu :)
« Yanıtla #98 : 27 Mayıs 2010, 14:11:33 »
Öncelikle hoşgeldin diyecem kusura bakma geç olsada.İşlerimin yoğunluğundan siteye giremedim son zamanlarda.umarım istediğin niteliklere sahip bir mk1 bulursun ve bir an önce mk1 kervanına katılırsın :) Arkadaşlarım benimde konum geçmiş hepiniz sağolun güzel dilekleriniz için.Böcüğü ev alacam diye satılığa çıkarmıştım ama şu an için ev işini biraz daha erteledim.Bir miktar daha nakit biriktirip gireceğim ev işine.Sonradan düşündüm 5000 tl daha az kredi çekeyim diye böcüğü satarsam enayilik olacak dedim kendi kendime.Hem böcükten ayrılacam hemde arabasız kalacağım.Götürüp getiriyor işime gücüme yetiyor bana.Yalnız sahibinden com daki ilanı pasif hale getirmiştim hala duruyor o ilan onu anlamadım.Şimdi yine pasif hale getirdim umarım bu sefer kaldırılır ilan.

Çevrimdışı braveheart53

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: GOLF 1.4 TSİ 160 HİGLİNE

Çevrimdışı braveheart53

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #100 : 27 Mayıs 2010, 17:42:24 »
Öncelikle hoşgeldin diyecem kusura bakma geç olsada.İşlerimin yoğunluğundan siteye giremedim son zamanlarda.umarım istediğin niteliklere sahip bir mk1 bulursun ve bir an önce mk1 kervanına katılırsın :) Arkadaşlarım benimde konum geçmiş hepiniz sağolun güzel dilekleriniz için.Böcüğü ev alacam diye satılığa çıkarmıştım ama şu an için ev işini biraz daha erteledim.Bir miktar daha nakit biriktirip gireceğim ev işine.Sonradan düşündüm 5000 tl daha az kredi çekeyim diye böcüğü satarsam enayilik olacak dedim kendi kendime.Hem böcükten ayrılacam hemde arabasız kalacağım.Götürüp getiriyor işime gücüme yetiyor bana.Yalnız sahibinden com daki ilanı pasif hale getirmiştim hala duruyor o ilan onu anlamadım.Şimdi yine pasif hale getirdim umarım bu sefer kaldırılır ilan.
pasif yaptıktan sonra ilanı sile tıklaman gerekli yoksa favorilerine ekleyenler görebiliyolar genede
« Son Düzenleme: 27 Mayıs 2010, 17:42:42 Gönderen: braveheart53 »

Çevrimdışı Mk1GTI

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: VW Golf mk1 GL
« Son Düzenleme: 27 Mayıs 2010, 18:20:18 Gönderen: Mk1GTI »
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

Çevrimdışı crank

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #102 : 27 Mayıs 2010, 23:37:36 »
adam ilani vereli 2 sene olmus zaten  :)

Çevrimdışı braveheart53

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #103 : 28 Mayıs 2010, 00:04:34 »
valla benim aracı 4000 e alın ben o araç için kredi çektirir babama gene de alırım....

Çevrimdışı tuco

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #104 : 07 Haziran 2010, 03:17:01 »
Merhabalar arkadaşlar
Foruma yeni üye oldum ve ben de sizler gibi bu tedavisi olmayan hastalığa yakalandım : ) Konu kirliliği yaratmamak için burdan devam etmek istedim. Uzunca bir süredir gerek pazarlarda gerek internet ortamında olsun gönlümde yatan mk1 i arıyorum ve bu forum sayesinde pek çok fikre sahip oldum. Ancak orjinalliğini koruyan bir araç bulmak oldukça zor. Bu başlıkta incelenen araçlara da göz attım. Bir tane de ben sormak isterim, İstanbul'da yaşamadığım için aracı görmedim henüz, bakan eden varsa yada resimlerden bir fikri olan varsa hatta forumdan bir arkadaşsa sahibi, araç hakkındaki düşüncelerini bilmek isterim..Ayrıca şimdiye kadar harcadığınız emekler için de teşekkürlerimi sunarım..
Volkswagen / Golf / 1.6 GL / 1980 model lpg`li golf gls sahibinden.com'da

Çevrimdışı Mk1GTI

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: VW Golf mk1 GL
« Yanıtla #105 : 07 Haziran 2010, 13:45:29 »
Merhabalar arkadaşlar
Foruma yeni üye oldum ve ben de sizler gibi bu tedavisi olmayan hastalığa yakalandım : ) Konu kirliliği yaratmamak için burdan devam etmek istedim. Uzunca bir süredir gerek pazarlarda gerek internet ortamında olsun gönlümde yatan mk1 i arıyorum ve bu forum sayesinde pek çok fikre sahip oldum. Ancak orjinalliğini koruyan bir araç bulmak oldukça zor. Bu başlıkta incelenen araçlara da göz attım. Bir tane de ben sormak isterim, İstanbul'da yaşamadığım için aracı görmedim henüz, bakan eden varsa yada resimlerden bir fikri olan varsa hatta forumdan bir arkadaşsa sahibi, araç hakkındaki düşüncelerini bilmek isterim..Ayrıca şimdiye kadar harcadığınız emekler için de teşekkürlerimi sunarım..
Volkswagen / Golf / 1.6 GL / 1980 model lpg`li golf gls sahibinden.com'da

Hoşgeldin.. Allah kurtarsın :D
Linkteki araç 1980 model GLS 4 kapı. Genel resimlerden bakıldığında araç toplu ve kullanılacak durumda.. Aracın hatları ve üzerindeki orjinal marşviel çitaları ve panjur çitaları araçta büyük bir kaza geçirmemiş bilgisini yansıtıyor.. Tabi aracı canlı görüp incelemek lazım rwsimler ile yorumlamak kolay oluyor.. Birde motoru nedir ona bakmak lazım normlade 2 Kapılarda 1300cc ve 1500cc motor 4 ileri vites oluyor 1600cc olduğunu sanmıyorum aracın..
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

Çevrimdışı tuco

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #106 : 07 Haziran 2010, 19:50:00 »
Hoşbuldum
Aracın diri görünümü benim de fazlasıyla gözüme çarptı ama tabi dediğiniz gibi canlı görmeden bişey demek eksik olur, 30 yaşında araç, illa ki altında üstünde çürümüş olan yerleri bulunabilir.Önümüzdeki ay İstanbul'a yolum düşücek ve görme şansı bulucam inşallah. Ayrıca motor için söylediğinizi bilmiyodum, bildiğim çok iyi oldu, 10 dakika önce aynı kasa ve aynı yıl üretilen bir ilana daha baktım, ordaki araçta da dediğiniz gibi 1.5 motor var. Ancak o kadar önemli değil 1.5 yada 1.3 olsa da, fikrimi caydırmaz pek yani. Yorumunuz için teşekkür ederim.
bu bahsettiğim araç, Almanya'da. Bir dönem orjinal bişey bulmak için yurtdışından getirtmeyi bile düşünmüştüm ancak araştırınca oldukça masraflı olduğunu gördüm, kısmet :)
GOLF I, GLS , OLDTIMER mit H-Kennzeichen,NEU TÃœV+Inspe. bei eBay.de: Volkswagen (endet  03.06.10 12:41:12 MESZ)

Çevrimdışı tuco

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #107 : 08 Haziran 2010, 01:22:04 »
VW Golf 1 GLS auf Doppel WOBber
başka bir konuda verdiğiniz bu site tam bir cevhermiş :) kesin olarak öğrenmiş oldum aracın 1.3 olduğuna, tabi motoru 1.6 ile değiştirmedilerse önceden :)

Çevrimdışı mertkoray

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #108 : 08 Haziran 2010, 15:14:43 »

Çevrimdışı GolfMk1Diesel

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #109 : 08 Haziran 2010, 16:04:52 »
Gerçekten uygun tam Project lik.. 8)
Kılıçoğlu Garage.

Çevrimdışı mertkoray

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #110 : 08 Haziran 2010, 16:12:21 »
hazır arabamda yokken ben mi alıyım acaba  ;)

Çevrimdışı GolfMk1Diesel

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #111 : 08 Haziran 2010, 16:13:05 »
hazır arabamda yokken ben mi alıyım acaba  ;)

Valla neden olmasın Mert abi..Hazır ATS leride üzerinde.. ::) ;)
Kılıçoğlu Garage.