abi yemin ederim sen git doğuş otoya adamlara bu aşkınla sıfır mk1 ürettirirsin en büyük ilham kaynağım oldun
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır
Büyük umutlarım var izmirdeki 79 gti dan umarım hayallerimiz boş çıkmaz gittiğinde bolbol fotosunu çek mk1 in
Tanıdık kaporta boya ustası var . Ondan yana sorunum yok fakat motor konusunda bir allah'ın kulu yok çevremde bakalım bir şekilde ayarlayıp bakıcaz. Heyecan bastı gece gece umarım bir an önce hallederim su para işinide gider bakarım
yardımlarınız için valla cok sagolun abi. Dediğim gibi şimdiden heyecan bastı bakalım. Kendimi GTİ havasına da fazla baglamak istemiyorum olmazsa üzülücem yoksa. Mk1 olsun bizim olsun yine de
Parça konusunda sıkıntı olmasın düzgün bir usta olsun yeter parça forumdan yada aksaraydaki toptancılardan halledersineski vos voscu vardır oralarda sanırım motor ustası yaslı adam olsun daha iyi anlar eski toprak iyi bilir isini hehe yeniler deistir parcayı der eski ustalar tamir eder
teşke bende ilk once sıteyle tanısıp sonra arabamı alsaydım hoş geldiniz bu arada =)
Hoşbulduk Muhhabet almış başını gitmiş burda ben unutulmuşum