Gönderen Konu: incimden ayrılacağım :-(((  (Okunma sayısı 4414 defa)

Çevrimdışı hızlıatak03

• Profili Görüntüle
incimden ayrılacağım :-(((
« : 28 Mayıs 2010, 20:23:59 »
merhaba arkadaşlar ben askeri personelim. bu yıl şırnak iline tayınım çıktı ve siyah incimi satmak zorundayım... isterimki golf seven ve değer veren birine gitsin. ilgilen arkadaşlarınız varsa haberdar edin. her şekilde siyah incime kefilim o benim ilk göz ağrımdı...
2001 confortline, siyah. koltukları yarı deri yarı kumaş özel olarak döşendi. lpg taktırmadım motor zarar görmesin diye. bende bir almancıdan almıştım aldığımda 80 bindeydi orjinal kilometresi şimdi 135 binde. 17 inç çelik jantı lasdikleri yeni değiştidim. golf u bilyorsanız özelliklerinide bilirsiniz confortline nin. dijital kilma. üzeride payner teyp en üst modeli var... ve modifiyeli bir araç eliektirik yönünden,  geceleri istediğinde alev gibi yapılabilir... ilgilenen varsa eğer bana mail atsın [email protected] bu arada araç istanbul falan değil afyon aracı...

Çevrimdışı Baland

• Profili Görüntüle
Ynt: incimden ayrılacağım :-(((
« Yanıtla #1 : 28 Mayıs 2010, 20:31:28 »
Istanbul olunca ne oluyor?

Çevrimdışı hızlıatak03

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 28 Mayıs 2010, 20:36:51 »
kardeşim yanlış anlama istanbul denilince insa çekiniyor biraz. üztüne alınacak bir şey söylemedim.

Çevrimdışı mertkoray

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 28 Mayıs 2010, 20:58:54 »
fiyat ne düşünüyosunuz

Çevrimdışı Baland

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 28 Mayıs 2010, 22:34:19 »
Yanlış anlamayın ben ankaralıyım zaten de merak ettım ondan sordum  :)

Çevrimdışı fosilci

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 28 Mayıs 2010, 23:14:59 »
Arkadaş haklı İstanbul arası o trafikde dur kalk kaç milyon araba var küçük şehirlere göre daha çok yıpranıyor bende şahsen tercih etmiyorum istanbul arabasını :)

Çevrimdışı hızlıatak03

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 29 Mayıs 2010, 00:35:53 »
arkadaşlar 18500 den aşağı vermem sanırım... ilgilen varsa eğer dediğim gibi mail adresimi yazdım ulaşsınlar bana!

Çevrimdışı htmetin

• Hasan Tekin METİN
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: Mk4
« Yanıtla #7 : 29 Mayıs 2010, 15:37:28 »
Arkadaş haklı İstanbul arası o trafikde dur kalk kaç milyon araba var küçük şehirlere göre daha çok yıpranıyor bende şahsen tercih etmiyorum istanbul arabasını :)

Bakımsız Ankara arabasından iyidir istanbul arabası..En azından trafikte kalmamak için İstanbullu arabasına özellikle yürür aksamı çok önem verir..kaporta olarakta garajda muhafaza edilmişi tercih sebebidir çünkü nem ve deniz faktörü vardır istanbulda.. Ankaranın arabası temizdir diye bir sonuç çıkarmak bence yanlış orada da kara kış şartları vardır.. Ankaranın en büyük avantajı Memur, asker, milletvekili  vb. bunun gibi alım gücü yüksek hayat standardı iyi insanların çoğunlukta olmasıdır.. Bu sebeple ankarada arabalar çabuk ikinci ele düşerler çünkü bu kesim arabasının yeni olmasına özen gösterir tamirat bakım onlara göre değildir.. Komşuda pişer bizede düşer hesabı ben de dahil olmak üzere ikinci elin gözdesi Ankara'dır...
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

Çevrimdışı Baland

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #8 : 29 Mayıs 2010, 19:08:37 »
Ankarada kış şartları derken inanırmısınız bilmem benim araba 1988 yılından bu yana ilk defa kışın kar gördü.. üzerine kar değdi ve tuzlanmış yolda kullandım ve sonra 2 ay kadar şehir dışında olduğumdan yattı ve nisanda Arabanın motor ve altını temizletmeye gittim altında sararma başlamıştı şimdi geçti yıkayınca şükür..

Yani ankara da kışın tuz olayı çok fazladır ve arabaları çürütüyor..

Çevrimdışı htmetin

• Hasan Tekin METİN
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: Mk4
« Yanıtla #9 : 30 Mayıs 2010, 10:02:01 »
Ankarada kış şartları derken inanırmısınız bilmem benim araba 1988 yılından bu yana ilk defa kışın kar gördü.. üzerine kar değdi ve tuzlanmış yolda kullandım ve sonra 2 ay kadar şehir dışında olduğumdan yattı ve nisanda Arabanın motor ve altını temizletmeye gittim altında sararma başlamıştı şimdi geçti yıkayınca şükür..

Yani ankara da kışın tuz olayı çok fazladır ve arabaları çürütüyor..

Her araba sizinki gibi şanslı olmayabilir:)  özellikle iki yıl üstüste  kar-kış=tuza maruz kalmış bir araba eğer hemen temizlenmemişse ve garaj arabası değilse mutlaka ufaktan çüürümeye başlamıştır.

Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

Çevrimdışı Baland

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #10 : 30 Mayıs 2010, 11:21:50 »
Haklısınız