Bir dakika şimdi. Orada bir yerde, biraz ofset gördüm sanki?
Hayırlıolsun abi güle güle kullan.Eyvallah toprağım
"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."
Hayırlıolsun abi güle güle kullan.
kazasız belasız tuna abi <amin...harbiden beğendinmi?
çok hoş olmuş çukursuz balonsuz Valla kaldırım tepesine başladık bile :S
Senin cantlarına kurban bea Eheheheh sen karışma abim Allah gönlüne göre bi jant verdi sonunda.hayırlı olsun güle güle bin, kazasız belasız çukursuz kaldırımsız hayırlı uğurlu olsun Aaaaammiiin
Senin cantlarına kurban bea abim Allah gönlüne göre bi jant verdi sonunda.hayırlı olsun güle güle bin, kazasız belasız çukursuz kaldırımsız hayırlı uğurlu olsun
hayırlı olsun gule gule kullan abıEyvalllaaah
vallahi tuna abi 10 numara diicem ama gönlüm 10 numara demeye el vermioo 11 12 13 14 15 16 .... hangisinii iistersen onu söliim vallahi bayıldım jantlara süper ötesi yakışmışş... braz geç oldu fenerim saa olsun bu arada sanırım fener çelsüyle oyanı dimi tüm gb lileri kutlarım ...Çelsii yalan oldu
Hayirli olsun abi.Cok guzel olmus.Gule gule kullan.Sağol halilim.
Abi jantların hayırlı uğurlu olsun.. İyi günlerde gez dolaş keşke filmler sökülmeseydi dahada güzel olurdu abi sana 50 liralık filmlerden çektirelim abi
Yere sağlam bassınlar, Kazasız Belasız, Masrafsız kullan inşallah....AAAh ah o filmleri sökenlerin taaaa.
güle güle kullanın.severim kalın 5 kollu jantları.Sağol dostum
vay vay vay hayırlı olsun abi bu muydu yani kirli filan dediğin naza çekiyorsun kendini...La olm ne nazı yau
hayırlı olsun tuna abi bu jant daha çok yakışmış İyi dileklerine teşekkürler.
yılan olmuş yılannn, kardeşim kazasız belasız güle güle kullan, aman yanasırken dikkat et kanka, çizdirme sakın, harbiden cok begendim maaşallah 41000 kere:)Islatırız olm tamamdır..Şişirme
Hayırlı olsun .Güle güle kullan abicim D tamaaaaaaam
Hayırlı olsun, eskilerden 10 kat güzel durduğu kesin. Marşpiyellerin pek hoş olduğunu söyleyemem ama.
hayırlı olsun celık jant her zaman arabayı zengın gostermıstır pololara jant cok guzel yakısıyor tekrar hayırlı olsun kazasız gunler dılegıyle