Sadece şunu söyleyeyim, arkadaşa söylediğim herşey doğrudur. Xenonları Cem'le birlikte taktırdık, adamlar da bana aynı şeyleri söyledi. Faturası garanti belgesi yerine geçiyordu zaten, ama nerde olduğunu bilmiyorum
Arkadaşa da bulunca mutlaka göndereceğimi söylemiştim... Ayrıca sorunsuz çalıştığını gören herkes biliyor. Ben arkadaş ilk aradığında satmaya pek niyetli olmadığımı söylemiştim, 1 gün sonra tekrar aradı 'satıyor musun' diye; ben de iyi madem satıyorum dedim. Kendisi de hatırlayacaktır!!! Ve kendisine - daha önce uzunlarda sorun olduğunu ama 1-2 gün önce bu sorunu hallettiğimizi - söyledim!!! Rölesiz veya bağlantısı (herneyse) çalışıyordu, şahit Cem'dir... Fotolarını da koyuyorum aşağıya. Rölesini de bütün kablolarını da ben para verip taktırdım. Arkadaşa da bana nasıl geldiyse o şekilde gönderdim... bu arada benim tel genelde titreşimde ve sesi kısık halde durur; arkadaşın aradığı gün de müşteri gelmişti ben de telefonu dükkanın çekmecesinde unutup gitmişim. Geldikten 1-2 dakika sonra titrediğini fark ettim, ve fark eder etmez hemen açtım zaten telefonu... Ben arkadaşa uzun kısa yapar halde gönderdim, hiç bir kusurum yoktur. Beni tanıyan bilen zaten böyle birşey yapmayacağımı da bilir...
Saygılar
bu sattığım xenon kitinin bir balastı. Naylondan belli olmayabilir belki ama ne röle var ne bişey...
Bu da benim sonradan para verip röle, kablo vs. alarak taktırdığım texon kit. Yani kusura bakma da benim sana bu röleleri vs göndermemi beklemiyordun heralde. Haldun texonu takarken kendisi takmış röleleri falan, bana söyledi sonradan; ben de parasını verdim.