arkadaşlar acil olarak çok çok az kullandığım play station 3 - speed at home yarış simulatörü ve logitech driving force gt direksiyon setimi satıyorum ..
play station 3 250 gb slim kasasadece tek bir oyun oynandı (gran turismo 5 )oda haftada 1-2 gece toplamda 10-15 saat ya çalıştı ya çalışmadı .. orjinal titreşimli joyistiği hiç kullanılmadı . sıfırdan farksız durumdadır. orjinal kutuları kağıtları plastikleri tüm parçaları duruyor.
speed at home yarış simulatörü TAMAMEN ALUMİNYUMDAN İMAL EDİLEN VE GERÇEK SÜRÜCÜ KOLTUĞUNA SAHİP OLAN SPEED AT HOME İLE GERÇEK YARIŞ HEYECANINI HİSSEDECEKSİNİZ. TAMAMEN DEKORATİF OLARAK DÜŞÜNÜLMÜŞ OLAN SPEED AT HOME PRATİK TAŞINABİLİR TEKERLEKLERE SAHİP OLUP HER EV VE ORTAMA UYGUN HALDEDİR. TAMAMI ÜÇ PARÇADAN OLUŞMAKTA OLUP KURULUMU PRATİKTİR.
KOLTUĞU GERÇEK YARIŞ KOLTUĞUDUR. ÜZERİNDE SONRADAN EKSTRA OLARK ALDIĞIM YARIŞ EMNİYET KEMERİ BULUNMAKTADIR.(90tl)
LOGİTECH DRIVİNG FORCE GTbu da diğer malzemelerle beraber almıştım. hiç bir arızası yok zaten çok az kullandım . kutusu kağıtları tüm parçaları mevcuttur. koltuk setine monteli durumdadır.
set olarak fiyat : 1300 TL
tek tek olarak alınırsa ps3 650 TL Speed at home 650 TL Driving force pro 130 TL iletişim :0 533 250 19 77 erhan