Gönderen Konu: golf&bora NCAP test  (Okunma sayısı 11191 defa)

Çevrimdışı R-Line

• Golfsburg Edition
    • Profili Görüntüle
Ynt: golf&bora NCAP test
« Yanıtla #14 : 02 Haziran 2010, 20:09:40 »

bu araçta golf hemde 5 yıldızlısından
henüz alınalı birkaç saat olmuş
içerisinde 5 genç kemerleri takılı değil
4 ölü 1 ağır yaralı (2 ayağı 1 kolu kopmuş)
olaya müdahele eden ekipler olaydan sonra psikolojik destek almak zorunda kalmış

Allah kimseye göstermesin.
« Son Düzenleme: 02 Haziran 2010, 20:18:44 Gönderen: MK-IV 35 »

Çevrimdışı maminci

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #15 : 02 Haziran 2010, 20:22:54 »
Bu araç euroncap'a göre bu yılın en güvenli aracı seçildi, tabi bu hızda her laf boş.  Bu arada direk mi ağaç mı neyse çok sağlammış.
« Son Düzenleme: 02 Haziran 2010, 20:25:13 Gönderen: maminci »

Çevrimdışı ozkan_misirli

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #16 : 03 Haziran 2010, 12:01:25 »
Şimdi şöyle birşey olmuş olabilir.. bizim arabalar başka marka bir arabaya çarpttığı zaman karşı tarafa baya bir hasar verdiğinden dolayı "yuh be kardeşim birazda başkalarını düşün bu kadarda sağlam araba yapılmazki!" görüşü ağır basıp kurul içerisindeki herhangi bir fransız, italyan veya ingiliz tarafından puan kırılmış olabilir.. Bir megan, benim arabamdan sağlam olamaz ben böyle birşeyi kabul etmiyorum:)
 :tamamdir

Bu dediğinizi ben yaşadım maalesef ara yoldan çıkarken dikkatsizlik sonucu hızlı gelen megane savrularak bana çarptı arka çamurluk tarafından benim sol ön fara vurdu. O araba savruldu kenardaki refüjü geçti arabanın arka çamurluk,arka tampon, öntakımları tamponu  ön tekerleri mahvoldu. Çok şükür içindekilere bişey olmadı. Bendeki sorun ise sol ön farın camı kırıldı tamponda küçük bi yırtık ve sürtme oluştu sol çamurlukta da bir parmak göcük vardı. ben bütün sorunumu 150 lira ya halletmiştim.

Kaza olduğundan sevinmiyorum tabi ama adamlar sağlam araba yapmışlar. Allah korusun herkesi
Ya yol ol, ya yol ver ya da yoldan çekil

Çevrimdışı 06onur

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: golf tsi 122ps +LPG
« Yanıtla #17 : 03 Haziran 2010, 21:19:11 »
Bu araç euroncap'a göre bu yılın en güvenli aracı seçildi, tabi bu hızda her laf boş.  Bu arada direk mi ağaç mı neyse çok sağlammış.
+1
50 ile gidilecek yerde 170hızla giderken savurup arka sağ kapıyı vurmuş. Ncap a göre sınıfının en iyisi golf6, ama yüksek hız iyi dinlemiyor.
YAKIT YİNE ARTTI!!!! BENZİN 5.09TL LPG 2,71
2010DA BENZİN:3,30 LPG:1.80 di

Çevrimdışı 06onur

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: golf tsi 122ps +LPG
« Yanıtla #18 : 03 Haziran 2010, 21:23:25 »
eski arabamla (polo) toyotaya vurdum, tampon sadce esnedi ön kaput 5cm ezildi.
Toyota corollada tampon parçalandı gitti, arka sac büküldü, sol arka çamurluk ortadan ikiye büküldü, sol stop zaten kayboldu, bagaj kapağı kalktı.

skoda Fabia(4yıldız) park halinde ken yanındaki lagunadaki çocuk marşa bastı. Direksiyon kırık geri viteste. Fabianın arka stopunun önündeki köşeye geldi. Çocuk marşa devam ettiği için lagunanın soldaki tüm parçalar tamamen eğildi. Fabiada 2cm ezik oldu o kadar
« Son Düzenleme: 03 Haziran 2010, 21:23:47 Gönderen: 06onur »
YAKIT YİNE ARTTI!!!! BENZİN 5.09TL LPG 2,71
2010DA BENZİN:3,30 LPG:1.80 di