lpg denen zımbırtı külli sorun. takılır takılmaz, aracın tüm ateşleme sistemlerinin ...a koyuyor. en son lpg enjektörünü değiştirdim şimdi de stop etme sorunu başladı. sorun büyük ihtimal ateşleme bobini, sonra sırasıyla bujiler ve boğaz kelebeği. sen de bu sıradan giderek baktır bence. lpgden tasarrufla kazanacağın parayı git ustalara ver benim gibi.
çok haklısın mustklc kardeşim , insanın sorunu bulamaması kadar sinir bozucak birşey yok ve en çok sinirini bozanda tamirciye gidiyosun lpg den diyo , lpgciye gidiyosun aracından lpg de bi sorun yo diyo
bıktım abi , dediin gibi , zaten bujileri yeni değiştirdim , boğaz kelebeğini zaten yeni almıştım yaklaşık 6 ay - 1 sene önce , buji kablolarını değiştiricem ilk etapta , sonra boğaz kelebeği ayarı , distribütör kapağı dediler o da temizleniyomuş
onun dışında işin komik tarafı aracı makineye bağlıyosun , arıza vermiyo , önceki topicleri okuyorum , dikkat ettiğim nokta bi yer arıza vermiş , bilmiyorum senin aracında da olduğu gibi bnmde aracım çok masraf çıkarıyo , bu aşk karşılıksız galiba
senin halloldu mu peki ?? tam olarak neler yaptığını bi anlatırsan belki bana ışık tutar senin yaptırdıklarından başlarım , bi de bu ateşleme bobini temizleniyormuş o konu hakkında bi bilgin varmı ?