Gönderen Konu: On kısım alcak  (Okunma sayısı 4690 defa)

Çevrimdışı aysoft

• Profili Görüntüle
On kısım alcak
« : 29 Mayıs 2010, 23:45:18 »
MErhabalar on kısım arka ya gore daha alcak duruyor o yuzden cok fazla altı vurmakta bu neden boyledir nasıl yukseltebilirim. Ayrıca sol on taraftan cukurlarda ve kasislerde ses geliyor sizce sorun ne olabilir.

tesekkulr

Çevrimdışı serhat

• Profili Görüntüle
Ynt: On kısım alcak
« Yanıtla #1 : 29 Mayıs 2010, 23:48:29 »
rotilleri falan bi kontrol ettir ön kısım aslında alçak değil sert frenleme nedeniyle aracın altı sürtüyo arkaya göre alçak ama sert frenleme işte bence yükselmte çünkü golfler önden kaymaya başlar ve yüksetirsen bu olay kolaylaşır :tamamdir
« Son Düzenleme: 29 Mayıs 2010, 23:49:17 Gönderen: serhat »
WOLFSBURG STYLE ;)

Çevrimdışı ozkan_misirli

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 31 Mayıs 2010, 09:12:39 »
Alçak olan yeri sadece tamponu geri kalan kısım aynı yükseklikte. Dikkatli kullandıktan sonra bu da problem olmuyor. Buradaki yolları ve kasisleri görseniz yol demeye bin şahit ister. Dikkatli kullanınca sıkıntı olmuyor. Köy yollarında 350 kg yük ve iki kişi ile bir defa değmişti oda yol balık sırtı olmuş dikkatsiz geçmiştim.Uzun yolda zaten değmiyor 3 defa Ankaraya gittim. Bir seferinde Tokat sivas Kayseri Nevşehir Aksaray Ankara yolundan gittim hiç değmiyor. Arabada 8 kişiyle bile Ankara içinde değmiyor.(Bu durum sürekli değil :) Arabaya yazık yoksa  :) ) Arabayı genelde iki kişi ben ve eşimle kullanıyorum.
Dokunmayın derim. Kasislere yavaş girin bu yeterli oluyor
« Son Düzenleme: 31 Mayıs 2010, 09:14:02 Gönderen: ozkan_misirli »
Ya yol ol, ya yol ver ya da yoldan çekil

Çevrimdışı maminci

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 31 Mayıs 2010, 20:27:11 »
MErhabalar on kısım arka ya gore daha alcak duruyor o yuzden cok fazla altı vurmakta bu neden boyledir nasıl yukseltebilirim. Ayrıca sol on taraftan cukurlarda ve kasislerde ses geliyor sizce sorun ne olabilir.

tesekkulr
Helezon yayları ve helezon takozlarına baktır, yıpranmış olabilir, değiştirince 2-3 cm kadar yükselir.

Çevrimdışı golge

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 01 Haziran 2010, 18:44:46 »
normalde ön taraf arkaya oranla biraz alçak olur benim bildiğim. ben amortisorlerimi (öndekileri) yeni değiştirdim ve halen aracın arkasına oranla ön alçak. ancak eskisi gibi yumuşak olmadığı için kasislerde altını vurmuyor değiştirince. mıonroe amortisörlerin markası merak edenler için. hem gazlı hem yağlı imiş. tanesi 100 TL den 200 TL.
« Son Düzenleme: 01 Haziran 2010, 18:45:37 Gönderen: golge »
.../-----------------\...
../__________ ___\..
./[__]======[__] \. |\_______________/| |_\_____________/_| 
       my golf is my passion

Çevrimdışı aysoft

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 03 Haziran 2010, 22:03:09 »
TEsekkurler arkadaslar bilgiler icin.