Gönderen Konu: MK III SİS FARI TESİSATI  (Okunma sayısı 18611 defa)

Çevrimdışı cavanozz

• Can
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: MK III Sportline, MK I GTI, MK IV Pasific, Passat SW 1.4 TSI Comfortline, Sharan 1.9 TDI Highline
Ynt: MK III SİS FARI TESİSATI
« Yanıtla #14 : 02 Eylül 2010, 11:44:23 »
 tampon altındakiler işe yarıyor ama biraz zahmet gerektiriyor...  benim buradaki usta kendi aracına, tampon altındaki sisleri mercekli ve xenonlu yaptı akıllara zarar..  :sevgi:
yeni yine yeniden..!! 8)

Çevrimdışı emreyazici

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #15 : 02 Eylül 2010, 15:23:01 »
benim amacım pek de hoş görünüm için değil benim için gerçekten ihtiyaç ankarada yaşayanlar bilir incekte Atılım üniversitesinde okuyorum ve neredeyse yılın 2-3 ayı sislidir oralar ondan dolayı işimi görücek bişey olmalı
-06YBV34 1997 Golf 3 1.6 Sportline- Seni unutmayacağım...

Çevrimdışı cavanozz

• Can
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: MK III Sportline, MK I GTI, MK IV Pasific, Passat SW 1.4 TSI Comfortline, Sharan 1.9 TDI Highline
« Yanıtla #16 : 02 Eylül 2010, 16:21:11 »
 emre, dediğim gibi zahmetli ve fiyat olarak biraz yüksek,   istersen yapan arkadaşımdan detaylı bilgi alabilirim  :tamamdir
yeni yine yeniden..!! 8)

Çevrimdışı ThE_Unforgiven

• Tam Gaz Kumburgazzzz
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #17 : 02 Eylül 2010, 16:24:08 »
Piyasasatılan 60-70 liralık sis farlarından alacaksanız hiç almayın hiç bir işe yaramaz.Hella dan başkası yalan.

Artı sportline modellerinde far anahtarıda değişmesi gerekiyor sadece arka sis var orjinal anahtarında.
CaDDe De YaVaŞ, OtOBaN Da SaVaŞ

Çevrimdışı emreyazici

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #18 : 02 Eylül 2010, 22:55:22 »
ozaman hiç uğraşmayayım bugün Alper abinin yanına gittim eğer çıkma gelirse ayarlarız dedi onu bekliyeceğim ama bakalım :)

Çevrimdışı emreyazici

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #19 : 02 Eylül 2010, 22:58:26 »
Can ve Süleyman kardeş bu orjinal Hella'ların çıkmasını yada normalini ortalama kaç liraya temin ederiz biliyormusunuz?

• Tam Gaz Kumburgazzzz
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #20 : 02 Eylül 2010, 23:32:37 »
Valla onun fiyatını en iyi Alper abi veriri maum çıkmacı.Ama başka dandirik marka almayın.

Çevrimdışı emreyazici

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #21 : 02 Eylül 2010, 23:52:07 »
tamam kardeşim zaten ben bugün gittim yanına çıkma olursa hallederiz sen arasıra ara demişti bana. peki bu xenon olayları neyin nesi sis farında :S birde ben beyaz istemiyorum sis farı sarı olur ya beyaz gözleri mahvedio normal zamanda görünümü süper oluyor ama dediğim gibi daha çok sisli havalarda benim için ihtiyaç

Çevrimdışı ismailtunca81

• 1903 B.J.K
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #22 : 03 Eylül 2010, 16:40:46 »
sis  far  düğmesinin değişmesine  gerek  yok  iyi bir  usta bağlar  fakat  arka  sis  ile  ön  sisleri  aynı anda  yanar 
atılganda  90 tl takımı  bence  işini görür  yalnız  hazır  tesisatı  yok  98 sportlinlarda  düğmenin oradan  kablo tesisatı  ve extra  role  gerekiyor  200  tl  ye  patlar  incekte  sabahları  ve akşamları  uzunları  yakarsın olur biter  beleş  e  gelir  böylece  yol alman
TÜRKİYEMİZ  TEK BİR ÜLKEDİR BÖLÜNEMEZ PARÇALANAMAZ

• Tam Gaz Kumburgazzzz
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #23 : 03 Eylül 2010, 20:10:12 »
Anahtar değişmeyecekse hiç bir esprisi yokki.Ön arka aynı yanacaksa hiç yanmazsın.

Çevrimdışı emreyazici

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #24 : 03 Eylül 2010, 20:28:35 »
sis  far  düğmesinin değişmesine  gerek  yok  iyi bir  usta bağlar  fakat  arka  sis  ile  ön  sisleri  aynı anda  yanar 
atılganda  90 tl takımı  bence  işini görür  yalnız  hazır  tesisatı  yok  98 sportlinlarda  düğmenin oradan  kablo tesisatı  ve extra  role  gerekiyor  200  tl  ye  patlar  incekte  sabahları  ve akşamları  uzunları  yakarsın olur biter  beleş  e  gelir  böylece  yol alman

abi bu 90TL dediğin tampon altı mı normal mi? birde 97sportline benimki akünün orda bir boş soket gördüm sanırım o diye düşünüyorum yine de baktırayım ama bu dediğin tampon altıysa 60'a da var internette g-plast marka :S

Çevrimdışı htmetin

• Hasan Tekin METİN
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: Mk4
« Yanıtla #25 : 13 Eylül 2010, 17:15:22 »
abi bu 90TL dediğin tampon altı mı normal mi? birde 97sportline benimki akünün orda bir boş soket gördüm sanırım o diye düşünüyorum yine de baktırayım ama bu dediğin tampon altıysa 60'a da var internette g-plast marka :S

Bu tampon altındaki hava girişleriniin bir tanesinin  ızgarası yok bende bunu yerine iki tarafada sis farı takmak istiyorum.. Ama 60 tlyede var 120 tlyede acaba hangi marka taksak memnun kalırız sonuçta sonradan uydurulmuş fabrika standardı bir parça  ama yinede güzel görünüyor bence..
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

Çevrimdışı htmetin

• Hasan Tekin METİN
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: Mk4
« Yanıtla #26 : 13 Eylül 2010, 17:17:25 »
Anahtar değişmeyecekse hiç bir esprisi yokki.Ön arka aynı yanacaksa hiç yanmazsın.

Pegeoute quiksilver serisinde ön ve arka sis farı ayrı ayrı açılabiliryordu. Ama benim sportlineda malesef lamba musluğunu kenidine çektiğinde iki tarafta yanıyor. arka tarafta üsütne üstük tek tarafı yanıyor:)
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

Çevrimdışı SeyitE

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: 16' Crafter
« Yanıtla #27 : 22 Eylül 2010, 21:41:18 »
Pegeoute quiksilver serisinde ön ve arka sis farı ayrı ayrı açılabiliryordu. Ama benim sportlineda malesef lamba musluğunu kenidine çektiğinde iki tarafta yanıyor. arka tarafta üsütne üstük tek tarafı yanıyor:)

evet arka sol yanıyor sadece sağında yeri var ama duyusu yok ona bişiler yapıp iki tarafıda yakmak daha güzel olabilir varmı böyle birşey yapan ?