Bu konu benim konum :)benim böcük 1,1 benzinli.1100 cc motordan uçmasını beklemek zaten yanlış olur fakat kendinden beklenmeyecek kadar atik bir araç 1,1 ler.İlk kalkışta bu atikliği sergiledikten sonra 2 ve 3. viteslerde biraz yavan kalıyor günümüz araçlarına nazaran.Ama çokta hantal ve kaplumbağa gibi değildir 1,1 motor.Motor hacminin ufak olması yakıt tasarrufu getiriyor tabi birde aracın 840 kg olmasının avantajı var.1100 cc ile 1400 kg araç taşımıyorsunuz.Birde yola koyulduktan sonra gidiyor meret.ben 140 a kadar çıktım.Dahada gider elbet ama ben hızı sevmiyorum artık
Çok rampada kasıyor biraz ama kolunu çıkartınca camdan dışarı yanından geçen araç sahipleri adamdaki keyfe bak diyordur kesin
Valla ben yıllarca 2300 cc 6 silindir mercedes kullandım Ne yalan söyleyim mercedesimden daha çok seviyorum böcüğü.Birazda yaşın etkisi var sanırım yollarda kimseyle yarışmadığım için sakin sakin her yere götürüp getiriyor aracım.En dik yokuşu bile çok az kasıntıyla rahatlıkla çıkıyorum ama dik rampalarda aracın hızlanmasını beklemeyin.80 le girdiysem 80 bitiriyorum yokuşu.Aşağıda düşmüyor hızım.50 tl lık benzin koyduğum zaman 200-250 km geziyorum istanbul şehir içi trafiğinde.Uzun yolda çok daha az yakıtı. 1,3 ve 1,5 ler tabiki daha iyidir perfonmans açısından ama otomobil dünyasının kralı almanlar 1,1 motor koyduysalar bu araçlara bir bildikleri vardır elbet.