murat arkadaşımızın başına gelen de çok kötü , öncelikle geçmiş olsun diyeyim , inşallah çok masrafa girmeden halleder sorununu , ama bana sanki ecuyla alakalı bi sorunuş gibi geldi , çünkü bütün belirtiler var , öncelikle araç makineye bağlanmıyo , sonraki sorunlara bakıyorum , elektrik sistemiyle alakalı , boğaz kelebeğini neden değiştirmişler ilk etapta anlamadım , kaldı ki sorun boğaz kelebeğinden olsa araç şu durumda olmazdı ,
bnm sana öncelikli tavsiyem bi ecuyu kontrol ettir , inş o da bozuk değildir , tahminim çok da pahalıdır , onun dışında diyeceğim güvenilir ustalar bul , servise gitme , serviste 5 e yaptıracağın işi 20 ye yaptırıyosun , tabi bu söylediğim her servis için geçerli değil , ama bi çoğu insanları salak yerine koyuyo ve kazıklıyo , yoksa insanlar bu kadar sanayilerde fink atmaz , bunun dışında hangi şehirde yaşıyosun , aynı şehirde olan arkadaşlar seni bildik servislere ve ustalara yönlendirsinler , bunun için ayrı bi başlıkta açabilirsin , inş en kısa zmnda aracın düzelir