Gönderen Konu: GOLF 4 SEYİR HALİNDE GAZ KESİLMESİ VE STOP ETME SORUNU  (Okunma sayısı 7129 defa)

Çevrimdışı btioyo99

• Profili Görüntüle
Merhaba arkadaşlar,
Aracımdaki arıza, benzin çeyrek deponun 1 çizgi altına inince seyir halindeyken(100 km  hızla) bir anda devir saati düşüyor araç sanki stop etmiş gibi fakat araba stop etmiyor vites küçültüp gaz veriyorum düzeliyor.(Bir kaç kez stop etti.) Önemli; Bu arızayı sürekli yapmıyor sadece benzin azaldığı zaman.Bu konuda kesinlikle eminim.Aracı bilgisayara soktuk herhangi bir arıza çıkmadı. Sizce sorun ne olabilir.Aynı sorunu yaşayan ya da yardımcı olabilecek arkadaşların yorumlarını bekliyorum.

o zaman dolu depoyla git diyecek arkadaşlar olabilir.bende öyle yapıyorum zaten.Ama ilerde daha büyük sorunlar yaşarmıyım diye soruyorum.
Şimdiden teşekkürler...

Çevrimdışı ALPER.

• Profili Görüntüle
Ynt: GOLF 4 SEYİR HALİNDE GAZ KESİLMESİ VE STOP ETME SORUNU
« Yanıtla #1 : 01 Haziran 2010, 18:14:29 »
çok şey olabilir, öncelikli ihtimal depoda pislik olması, çeyreğin hemen altına inice pisliği çekmeye çalışıyordur.

2. şamandıra, gösterge bozuktur belki depo çeyrek değil daha aşağılara düşmüştür ama çok zayıf bi ihtimal.

3.benzin filtresi tıkanmak üzeredir.

4.benzin pompasında sorun vardır

Çevrimdışı golge

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 01 Haziran 2010, 18:41:36 »
bence de pislik vardır ama filtreli depoya pislik nasıl gider o da ayrı bir muamma tabi
.../-----------------\...
../__________ ___\..
./[__]======[__] \. |\_______________/| |_\_____________/_| 
       my golf is my passion

Çevrimdışı btioyo99

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 01 Haziran 2010, 23:45:02 »
göstergede problem yok tekleme yaptıktan sonra100-150 km daha gitttim bir kez, benzin filtreside yeni değişti. Depoda pislik en mantıklısı bence de ama bi ustaya sordum pislik olsa dibe çöker dedi dolu boş farketmezmiş.Pislik dedikleri tortu falanmı anlamadımki...
« Son Düzenleme: 01 Haziran 2010, 23:56:19 Gönderen: btioyo99 »

Çevrimdışı okucukank

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 04 Haziran 2010, 10:56:42 »
bence ucuz yakıt kullanımı nedniyle benzin pompasını tıkamışsın bir iki kez opet veya shelden yakıt al sorun devam ederse

benzin otomatiği deişcek kanaatiim bu yönde.

bir iki  ihtimal daha var

gaz kelebek temizliği zamanı gelmiş olabilir

veya debimetre hava akış metre (golfte nerde bilmiyorum) sorunu. debimetre olma ihtimali çok ama cok düşük

Çevrimdışı luckyboys59

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 06 Haziran 2010, 22:39:57 »
Aynı sorun arkadaşımın başına geldi, servise gitti ve şamandıranın delinmiş olduğu söylenmiş o da değiştirdi ve bir daha arıza tekrarlanmadı... :tamamdir

Çevrimdışı btioyo99

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 07 Haziran 2010, 20:33:50 »
teşekkürler...