Gönderen Konu: ufak bir sorum var mk1 ön fren disklerinin çapı ve ölçüleri _??  (Okunma sayısı 2857 defa)

Çevrimdışı coelecanth

• Profili Görüntüle

Arkadaslar soru sorulacak kısmı bulamadim umarim çöplük yaratmamışımdır eger öyle ise adminler konuyu taşsınlar...

Golf mk1 82 model aracimin ön fren disklerini degistirecegim ama herkez sökmeden ebatlarını bilmeyiz diorlar.. .siz teknik olarak biliyorsunuzdur.. sanirim kalınlıgı 288 mm ama diger ebatları nelerdir ??

Çevrimdışı redmonster

• Profili Görüntüle
ebatını neden soruyosun ki alacağın yere golf 1 ön disk istiyorum de verirler hatta golf 1 lerin jettaların falan sanıyorumki hepsi aynıdır..yada söktür yakınında fren malzemeleri satan biyer varsa alırsın numuneyi eline götürürsün bundan istiyorum dersin . hangi şehirdesin ki ?
Ne Kadar Duman O Kadar Randuman ..

Çevrimdışı Mk1GTI

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: VW Golf mk1 GL
2 Çeşit disk var 280mm 2 side ama 1 i düz diğeri hava kanallı olan.. Hava kanallılar GTI serisinde kullanılıyor..
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

Çevrimdışı redmonster

• Profili Görüntüle
o zaman hava kanallı sorsun soğutma açısından daha iyi yoksada digerini alsın sonuçta ikiside olur sanırım..
Ne Kadar Duman O Kadar Randuman ..

Çevrimdışı Mk1GTI

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: VW Golf mk1 GL
Fren balatalarına göre alıcak.. Kare tipse olmaz ama balık tip balata varsa aracında olur hava kanallı..
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

Çevrimdışı e12

• ....!made in germany!....
    • Profili Görüntüle
bende sıfır hava kanallı mevcut bılgınız olsun...