arabayı bozmak ıstemıyorum tam oturcagına ınansam hemn alıcam... bıra tarafının bukuldugunu gorunce ıcın acır:D ön panjururun tırnagını kırdım 1 hafta kendıme gelemedım..
Haklısın Onur,kimse arabasına zarar vermek istemez. Bak bakalım ne demişiz bu konuda 2-3 mesaj önce:
Cupra modeli değil Osman bu Mk2 ve Mk3 modeli,birebir uyum. Hans işi
Birebir oturuyor dostum. Kim dediyse aklını alıyım onun öyle bişey olsa kılın en önde gidenlerinden biri olan ben asla takmazdım yani.
Buda resmi;
Onur ben emin olmadığım mala olur demem,deneriz olursa takarsın derim. Mesela iki tane yazılım var elimde biri sorunsuz oluyor Tr'de ki Golf Mk3 GTI'ların %90'ı na diğeri yine ABF motor için ama Seat Cupra için RDS motor
sport tarafından yazılmış.İki chipte de %100 uyum garantisi olmadığı için isteyenlere al tak olmazsa iade alırım diyorum. Bu headerstan iki tane araca takıldı biri Cem diğeri İstanbul'dan forum dışı bir arkadaş.İkisi de teşekkür etti gerçekten güzel ürün çünkü. Hata bende normal headers fiyatı 600 lira civarında o fiyatı yazmayınca insanlar dandik zannediyor pahalı olunca iyisi sanıyor... Sahibindende de ilanım var ama oraya 400 lira yazdım buraya 350 yazmamın tek sebebi bizim forumdakilerin işi görülsündü. Sonuçta bu ürünü getirttiğim arabaların en yeni 97 model yani 13 yaşında,yarın birgün egsoz manifoltun çürüyüp patladığında hurdacılara gittiğinde sana çıkma egsoz manifoltuna istediği parayı duyunca ne demek istediğimi anlarsın!!! Daha önce bir kaç arkadaşlada konuştuk sanmayınki bu headers bana 100 150 liraya falan geliyor. Bir tane sipariş ettiğim zaman bi dünya para yatırıyor sonra 20 gün ürünün gelmesini bekliyorum bir yandan da gümrükte takılmaması için 40 takla atıyorum karşılığında benim bu işten karım 1 haftalık sigarı parası
Ben profesyonel olarak bu işten para kazanmadığım için sadece zevk için yapıyorum. Kendime birşeyler sipariş ettiğim zaman aradan da ekstra bunlar çıkıyor. Birebir uyum meselesine gelince ben sana arabada sattım zamanında,sattığım arabada benim sana söylediklerimden eksik ya da fazla birşey çıktı mı? Yine çıkmaz,ben ne bilmediğim adama ne de bilmediğim mala kefil olmam