Gönderen Konu: Mk1 de Conta Vakkası :)  (Okunma sayısı 24187 defa)

Çevrimdışı alpers3

• Profili Görüntüle
Ynt: 10 puanlık mk1 sorusu..
« Yanıtla #14 : 11 Haziran 2010, 19:15:40 »
conta yanıksa yedek su deposınun kapagını acın we gaza basın ıseme olayı duzelnıyse sorun yoktur ama hawa we su gelıosa conta yanıktır en ıyı buradan ogrenırsınız arkadaslar gerı kalan yorumlarda kesınlıkle conta denemez kazasız surusler...

Çevrimdışı GolfMk1Cabrio

• My Life Golf GTI :)
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #15 : 11 Haziran 2010, 20:49:57 »
Bence arkadaşın kafadan atmış  :D
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

Çevrimdışı car wolf

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #16 : 11 Haziran 2010, 20:57:53 »
kıskanmış senin arabayı abi çamur atıyo boşver conta yaksa belli olur zaten :)
My Cars Audi & Vw Germany Style

Çevrimdışı Mk1GTI

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: VW Golf mk1 GL
« Yanıtla #17 : 11 Haziran 2010, 21:35:17 »
 Şuakadar diyeyim DX verelim dedim sana One dedi MK1 GTI fanatiği ark? 1800cc GTI dedim 1800cc GTI varmı dedi..  ;D ;D
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

Çevrimdışı panik

• DÜŞ GÖRDÜM
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #18 : 11 Haziran 2010, 21:38:36 »
sedat, bahsettiğim beni arayacak olan, aramayan ilginç abi bu,
BAZARdaki ARTİZİ Erşan abiyle ben bulmuş olduk, kendime şaşırmıyorum da, erşan abi nasıl buldu onu anlamadım... ;D ;D ;D

Çevrimdışı Mk1GTI

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #19 : 11 Haziran 2010, 22:00:34 »
Ben bulmadım çağlar o buldu valla.. PERT çıktı benim arabam haberin olsun :D ..  Kız gibi mk1 GTI bulursa telaffuz ettiği rakamlara banada haber versin.. Seninkinide dibe vuracak ona göre muhabbetin geçti..
« Son Düzenleme: 11 Haziran 2010, 22:08:41 Gönderen: Mk1GTI »
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

Çevrimdışı Mk1GTI

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #20 : 11 Haziran 2010, 22:07:26 »
kıskanmış senin arabayı abi çamur atıyo boşver conta yaksa belli olur zaten :)

Yav sedat ben bu arabayla yol gidemem diyor pişkin pişkin ben arabamla hiç korkmadan her yola gidiyorum yollarda sıkıştırıyorum kaldıki bugün şehir içinde sürüyoruz aracı o hararet ibresi 90 ı görmüyor durduğu yerde yükleniyor arabaya fan açsammı açmasammı diyor araba.. Dedim sana nekadara yarar bu 5 bin vereyim dedi hımmmm 5Bin e verince araba 800km yolu gidiyor ama gerçek fiyatı verince gitmiyor.. :D :D

Çevrimdışı cery

• JDM - German
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #21 : 11 Haziran 2010, 22:32:00 »
o adam ölücüydü abi :D aklı sıra seni kandırıcak.
ama mk1 konusunda en sağlam adama denk geldiğini bilmio ki  ;D

Çevrimdışı panik

• DÜŞ GÖRDÜM
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #22 : 11 Haziran 2010, 22:33:48 »
Ben bulmadım çağlar o buldu valla.. PERT çıktı benim arabam haberin olsun :D ..  Kız gibi mk1 GTI bulursa telaffuz ettiği rakamlara banada haber versin.. Seninkinide dibe vuracak ona göre muhabbetin geçti..
he yau o bizi buldu di mi? valla ben bişey demiyorum artık insanlara, anlamak imkansız valla milleti...

Çevrimdışı Mk1GTI

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #23 : 11 Haziran 2010, 23:02:15 »
o adam ölücüydü abi :D aklı sıra seni kandırıcak.
ama mk1 konusunda en sağlam adama denk geldiğini bilmio ki  ;D

Yav mk1 ci doğulmuyor tecrübe ile bişeyler otururyor.. Öğrendiklerimizi birbirimize sunuyoruz ama piayasa böyle simsarlarla dolu.. Tamam adam belki uzun yol geldi araca bakmak için ama bizim araçlar normal değil hoby arabası artık zevk için alınacak arabalar..  Ben herkeze diyorum mk1 alıp restorasyon yapıcaksan gitin 1000 le 3500tl ye alın ona yoğunlaşın gelipte üzerine emek verilmiş masraf yapılmış araca komik rakamlar teklif etmeyin..

Çevrimdışı taha_jetta80

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #24 : 11 Haziran 2010, 23:13:50 »
sana yine 5 bin vermişler. bana 2 bin teklif ettiler :D :D :D  bi bu kadar daha gülsek azdır valla....

Çevrimdışı car wolf

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #25 : 11 Haziran 2010, 23:30:53 »
5 binmi  ;D abi  deseydin aracın arka kısmını vereyim motor yeri bende kalsın  >:D

Çevrimdışı Mk1GTI

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #26 : 11 Haziran 2010, 23:34:35 »
motoru söksem satsan 2000 yapar dimi ya :D :D :D Full çalışan K-Jette 1000 etse :D :D  3000 tl şimdiden yaptı.. Kaldıki şuan k-jet sistemim çok düzgün rolentim bile 850 de bir milim oynamıyor..

Üzerindeki krom tamponlar 250€ cuk şuan almaya kalksan almanyadan, yan bakalitleri bile para rakamları görünce uhh dedim allahtan 1 takım yedek var onlarda :D :D Jantları lasitklerle 800 desek ohohoh şimdiden devirdi 4bin tl yi valla satmaya kalksak parça parça daha karlı :D :D
« Son Düzenleme: 11 Haziran 2010, 23:38:57 Gönderen: Mk1GTI »

Çevrimdışı car wolf

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #27 : 11 Haziran 2010, 23:38:26 »
motoru söksem satsan 2000 yapar dimi ya :D :D :D Full çalışan K-Jette 1000 etse :D :D  3000 tl şimdiden yaptı.. Kaldıki şuan k-jet sistmeim çok düzgün rolentim bile 850 de bir milim oynamıyor..
ats ler lastikler var :D rengi yeter kırmızı olsun 3 lira fazla olsun :)  saymakla bitmez o amcaya döküntü mk1 vermek lazım önüne gti logosunu takıcan çakacan ona gti diye anlamaz  :melek: ;D