Gönderen Konu: Mk1 de Conta Vakkası :)  (Okunma sayısı 24207 defa)

Çevrimdışı taha_jetta80

• Profili Görüntüle
Ynt: 10 puanlık mk1 sorusu..
« Yanıtla #28 : 11 Haziran 2010, 23:41:35 »
aynen öyle çakacan o adama  :D

Çevrimdışı car wolf

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #29 : 11 Haziran 2010, 23:45:05 »
aynen öyle çakacan o adama  :D

1.1 motor filen olcak öyle küçük şeyli takıcan 100 tl ye göstergeyi birde logo al sana yan sanayi gti dayı daha dx ne onu bilmiyo  ;D ruhsata bakıncada yanlış yazılmış zmannda dicen vergi düşük olsun diye ozaman hoşunada gider 20 tl az ödücek ya ;D :D ;D  ozamanda dicen gel daı 5 lira ver  acba 2 liralım mk1 alıp o adama mı satsak  :melek:
My Cars Audi & Vw Germany Style

Çevrimdışı Han

• Her Şey Golf Mk1 ve Dostluk İçin.
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #30 : 12 Haziran 2010, 00:03:33 »
Ben msnden cevapladım :D  :tavkiss:  ;D
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://GolfMk1Ciyiz.Biz Her Şey Golf Mk1 İçin

Çevrimdışı Mk1GTI

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: VW Golf mk1 GL
« Yanıtla #31 : 12 Haziran 2010, 00:06:08 »
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

Çevrimdışı car wolf

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #32 : 12 Haziran 2010, 00:08:10 »
Ben msnden cevapladım :D  :tavkiss:  ;D
hani bize bizde duyalım katınmı 10 puan  ;D ::)

Çevrimdışı Han

• Her Şey Golf Mk1 ve Dostluk İçin.
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #33 : 12 Haziran 2010, 00:09:24 »
 :tavkiss:
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://GolfMk1Ciyiz.Biz Her Şey Golf Mk1 İçin

Çevrimdışı car wolf

• Profili Görüntüle

Çevrimdışı Mk1GTI

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #35 : 12 Haziran 2010, 00:19:36 »
Bide şu su kabındaki su fokurdama olayına geleyim.. Radaytörden gelen tahliye borusunun girişi çok dardır ve zamanla tıkanıklık yapar burası görevini az yada tam yerine getiremesse fokur foruk kaynar orda su ve direk teşhis koyulur conta yanık.. Oraya bir telle temizlik yapılır ve herşey yoluna girer çok nalet biyeridir sırf o yüzden vw motorlarında çok kişi conta değiştirir. Ve bide benim gibi yapan çok dikkat etmeyip azına kadar su koyarsınız aslında doğrusu o bidonun yarısına kadardır ama full yaparsan kapağı açınca fokurdama yapar.. İşi bilen biraz kurnaz usta veya alıcı hemen buradan yola çıkar conta yanık.. Sende yersen gider conta değiştirirsin.. O tahliye ağzı aklınızda olsun senede 1 kere şişleyin orayı.. Özellikle dizeller hararet sorununa bile çözüm olur..
« Son Düzenleme: 12 Haziran 2010, 00:21:01 Gönderen: Mk1GTI »
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

Çevrimdışı SCORPIONMAN2005

• büyük tutku golf mk1
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #36 : 12 Haziran 2010, 10:03:32 »
radyatörün kapağını açtığında suyu taşırıyorsa,hararet aniden yükseliyorsa,motor yağında su veya radyatör içindeki suda yağ karışımı varsa contan yanıktır.contası yanık araç egzostan su falan atmaz arkadaşlar yakıt ayarları iyi olan araç ilk çalıştırmada egzostan su atar.Erşan dediğin gibi radyatör tahliye borusunun ve radyatörün senede bir kere şişlenmesinde çok fayda var.

Çevrimdışı braveheart53

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: GOLF 1.4 TSİ 160 HİGLİNE
« Yanıtla #37 : 12 Haziran 2010, 22:08:08 »
radyatörün kapağını açtığında suyu taşırıyorsa,hararet aniden yükseliyorsa,motor yağında su veya radyatör içindeki suda yağ karışımı varsa contan yanıktır.contası yanık araç egzostan su falan atmaz arkadaşlar yakıt ayarları iyi olan araç ilk çalıştırmada egzostan su atar.Erşan dediğin gibi radyatör tahliye borusunun ve radyatörün senede bir kere şişlenmesinde çok fayda var.
o kadar emin olma yanık conta motor bloğu içindeki suyu eksoz manifoltu ile karıştırır. haa her zaman doğru olacak diye bir durum söz konusu değildir ama yanık contanın habercisi de olur... her motor soğukken eksozdan su atar buna kimsenin bişe dediği yok :tamamdir

Çevrimdışı Mk1GTI

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #38 : 13 Haziran 2010, 18:31:11 »
Bidonun suyunu normal seviyesine indirdikten sonra motor sıcaklığı normalindeyken(75c) ifak bir test videosu.. :) :) Resme tıklayın videoya yönlenicek  :tamamdir

Sonrasında bir taklama gelmeye başladı bi anda beynimde şimşekler çaktı sanki yataklar vuruyormuş gibi sonradan anladımki benim egzost gene kelepçeyi salıvermiş ödüm çıtladı valla gittim arkadan kelepçeyi taktım bıktım bunu koparmasından nekadar adiler yav :D :D :D

« Son Düzenleme: 13 Haziran 2010, 18:32:45 Gönderen: Mk1GTI »

Çevrimdışı car wolf

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #39 : 13 Haziran 2010, 18:34:26 »
harbi ses adamı korkutur :D ne kadar benziyor ya iyi fark ettin abi

Çevrimdışı Mk1GTI

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #40 : 13 Haziran 2010, 18:44:43 »
harbi ses adamı korkutur :D ne kadar benziyor ya iyi fark ettin abi

Yok zaten bi anda başladı jeton başka türlü düşmeyecekti tıkır tıkır sayarken birden bi taklama geldi yuh dedim şansa bak! sonra dedim olamaz bianda kamerayı kapadım gittim egzosta bi tekme attım geldim baktım ses gitmiş.. En sonunda oraya başka bi zavazingo bulacam 2-3 ayda bi kopartıyor..

Çevrimdışı mk1gti09

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #41 : 26 Haziran 2010, 21:49:11 »
O olay benim başımdada geçti fokurdama olayı..Bugün radyatörü değiştirdim ve boruların hepsi kontrolden geçti..Şu an için gayet güzel normalde..Ama hiç aklıma gelmedi contanın yanmış olacağına..Dedim mk1 gti kolay kolay conta yakmaz dedim ;)Hararete sona dayadım ama tab o andai normal seviyesini getirmek için kurtarmalar yaptım..Ve yinede conta yanmadı :)