O olay benim başımdada geçti fokurdama olayı..Bugün radyatörü değiştirdim ve boruların hepsi kontrolden geçti..Şu an için gayet güzel normalde..Ama hiç aklıma gelmedi contanın yanmış olacağına..Dedim mk1 gti kolay kolay conta yakmaz dedim ;)Hararete sona dayadım ama tab o andai normal seviyesini getirmek için kurtarmalar yaptım..Ve yinede conta yanmadı
Yok yok geçen aynı yola giderken suyuna bakmamıştım aracın dönüşte hararet ibresi alışık olmadığım bi konuma geldi baktım su yok arabada ama insan nasıl olur diye düşünüyor geçen su yok olmuş, bugün gittim geldim su duruyor.. Bi cinlik var ama hadi hayırlısı..
Valla üzerindeki part number a göre bakıyolar diyolar yüksek basınç haaa mersolarınkinden diyolar veriyolar parçacılar yada çıkmacılar.. Sıfırını ben burcana sormuştum geçen sene 140TL fiyat vermişti..Bizim arçlarda TR de yüksek basınç demek gerekiyor pompa ve regulatör için anlamıyolar barından marından.. Ben almanyadan regulatör sormuştum ordada 2 çeşit var demişlerdi ilk defa duydum elin almanıda düşükmü yüksek basınçımı diye sorduğunu..
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır