Artık bazıları hem ses hem de görüntüye bakıyormuş işte. Adam dönmüş arabanın arkayı dolaşmış bunda egzos var demiş, arkadaş ses yok dese de pek umursamamış. Acaba ceza yazacak adam mı arıyordu? Ben de seninle aynı tepkiyi verdim duyunca. Bahçeli ve Kızılay taraflarına arabayla hiç girmedim, girmem de. Oradan geçecek olanlar dikkatli olsun film-egzos ikilisi için
işimiz iş desene bundan sonra. Bir de artık Ankara'daki trafik ekipleri genç polislerden oluşuyor ve biraz çakal tipler benim ve ailemin denk geldikleri, çakal derken uyanık anlamında, annem park yasağı olan bir yerde kardeşimi alacak, orta yaş veya biraz üstü polislerden biri gelip beklemenin yasak olduğunu devam etmesi gerektiğini söylemiş, annem de durumu anlatınca genç olan polise seslenmiş, genç olan gelir gelmez "bu arabada film var" diyip arka camdaki filmi tırnağıyla soymuş, annem araba emanet diyerek zor kurtulmuş. Bildiğim kadarıyla şu an trafik ekipleri tamamen genç polislerden oluşmakta, herhalde adaptasyon sürecinde genç-eski beraber görev yapıyorlardı. Yani kısacası yakalandığınız yerde öpülüyorsunuz
ceza yazacak adam arıyor olabilir o eleman, dizel arabada, tabi turbo dizel ise, mümkün değil ses alamazsın, istersen manifolddan sonrasını kes at