Gönderen Konu: 97 Polo Sportline fikir alışverişi  (Okunma sayısı 20832 defa)

Çevrimdışı alpaslanxvx

• Profili Görüntüle
Ynt: 97 Polo Sportline fikir alışverişi
« Yanıtla #28 : 17 Haziran 2010, 19:04:05 »
hayırlısı hocam  :) tsi kullanan arkadaşlarımdan benim aldığım yorumlar da basmadığında aracın gerçekten çok az yaktığı ancak gitmediği, gitmesini sağlayacak kadar bastığında da aracın benzini içtiği yönünde. Bu yorumu yapan bir arkadaşımda 122lik Leon var, diğerinde 122lik Golf V var, diğerinde de 140'lık A3 sportback var. Galerici bir abimde de 140'lık A3 Sportback vardı, almaya niyetlendiğimde yine aynı şeyleri söylerek satmadı, o araba seni üzer, sana gelmez dedi. Basmayı seviyorsan uzak dur derim  :tamamdir

teşekkürler , üstad biz 2.el aldık , araçta chip de varmış , dedim ya kullanmadığımdan pek bişi de diyemiyorum , ama babanın söledii 0,17-0,18 tl dedi km de  :)

Çevrimdışı d3n1s

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #29 : 17 Haziran 2010, 19:07:39 »
teşekkürler , üstad biz 2.el aldık , araçta chip de varmış , dedim ya kullanmadığımdan pek bişi de diyemiyorum , ama babanın söledii 0,17-0,18 tl dedi km de  :)
baban arabayı ekonomik kullanıyorsa dediği rakamlar mantıklı, chip tuning + ekonomik kullanım ciddi yakıt tasarrufu sağlıyor ammaa bizim gibi çılgın gençlere pek önermem, turbolu hele de chip'li aleti biz pek ekonomik kullanamayız  :D

Çevrimdışı alpaslanxvx

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #30 : 17 Haziran 2010, 19:10:37 »
baban arabayı ekonomik kullanıyorsa dediği rakamlar mantıklı, chip tuning + ekonomik kullanım ciddi yakıt tasarrufu sağlıyor ammaa bizim gibi çılgın gençlere pek önermem, turbolu hele de chip'li aleti biz pek ekonomik kullanamayız  :D

ya adamın söylediği araba çok rahat ve çok seri , kullanımından gerçekten zevk alıyosun dedi  ;) bi de düzeltiyim araç 140 hp , 120 lik demişim düzeltiyim , kafa başka yerlerde  :D asıl bunların 2,0 170 hp likleri var , onlardan olucak  >:D

Çevrimdışı d3n1s

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #31 : 17 Haziran 2010, 19:27:37 »
ya adamın söylediği araba çok rahat ve çok seri , kullanımından gerçekten zevk alıyosun dedi  ;) bi de düzeltiyim araç 140 hp , 120 lik demişim düzeltiyim , kafa başka yerlerde  :D asıl bunların 2,0 170 hp likleri var , onlardan olucak  >:D
golf v gt'leri diyosan onlar 1.4 170 hp, 140 hp'lik motorun aynısı sadece yazılım farkı var  :tamamdir

Çevrimdışı erco

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: VW Polo 6n- Audi A3 8v
« Yanıtla #32 : 17 Haziran 2010, 19:31:32 »
Öncelikle evet masraf gerektiğini kabul ediyorum. Ama sonuçta 10 yılın pisliğini temizliyorsunuz diye düşünün. Bakımı tam olunca da gık demez Polo...

TSI içinse harika diyebilirim. Bizde bitane de TSI Leon var. 122 hp. Gerçekten anlatılamaz bir zevk veriyor. Her şekilde de ekonomik denilebilir. Ancak turbo açılana kadar çok kısa bir süreliğine can sıkıcı ki bu süre 1-2 saniye o da kalkışta :D
İhtiyar döver onları...

Çevrimdışı alpaslanxvx

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #33 : 17 Haziran 2010, 19:38:00 »
golf v gt'leri diyosan onlar 1.4 170 hp, 140 hp'lik motorun aynısı sadece yazılım farkı var  :tamamdir

yok jetta 1.4 tsi 170 hp likler varmış tam bilmiyorum ama methettiler baya  :)

Öncelikle evet masraf gerektiğini kabul ediyorum. Ama sonuçta 10 yılın pisliğini temizliyorsunuz diye düşünün. Bakımı tam olunca da gık demez Polo...

TSI içinse harika diyebilirim. Bizde bitane de TSI Leon var. 122 hp. Gerçekten anlatılamaz bir zevk veriyor. Her şekilde de ekonomik denilebilir. Ancak turbo açılana kadar çok kısa bir süreliğine can sıkıcı ki bu süre 1-2 saniye o da kalkışta :D

dediğin gibi masrafını yap gerçekten harika arabalar , hakkını veriyor  ;)

Çevrimdışı d3n1s

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #34 : 17 Haziran 2010, 19:41:30 »
yok jetta 1.4 tsi 170 hp likler varmış tam bilmiyorum ama methettiler baya  :)

orada bir "motor" sözcüğü eksik kalmış galiba, evet jetta'larda da var 170'lik tsi'lardan ama sen 2.0 170 hp yazmışsın, onu düzeltmiştim ben asıl  :tamamdir

Çevrimdışı alpaslanxvx

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #35 : 17 Haziran 2010, 19:42:21 »
üstad çok pardon yaa :) işteyim de bn , biraz sıkıntı var burada  :D

Çevrimdışı mustklc

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #36 : 17 Haziran 2010, 20:59:48 »
Arkadaşlar çoooook özür dilerim sohbetinizi bölüyorum da, şu yazı için "Pardon?" demek istiyorum. Bunlar ne demek yaaa:D

99 6n'im var. Kaya gibi sağlam. Sportlinelar kadar olmasa da gayet hızlı ve nice yeni model, sıfır arabaların canına okuyor.

Yazan arkadaş kişisel almasın lütfen. 6nleri seviyorum laf söyletmem!  ;D

arkadaşım senin aracın KAYA gibi sağlam olabilir, ama benimki ile her ay uğraşıyorum. abartmıyorum her ay bir şey çıkıyor. el freni bozuldu. parçacıda bulamadım. hurdacıya git dediler. adam ne dese beğenirsin 200 tl.  şanzuman dağıldı, hurdacıdan usta aldı taktı bir tane , şimdi de 3000 devirde 80 km yi görüyor, Allah bilir hangi arabanın dişlisi. 900 tl de ona verdim.  şunu bunu saymıyorum bile. ben arabamdan şikayetçiyim arkadaş. senin şikayetin yoksa gel başa baş değişelim hatta modeli yüksekse üste de vereyim ben razıyım.  biraz da sen çile çek. haa diyeceksin arabayı sat kurtul, araba ilanda zaten ama küçük ilçedeyim müşteri çıkmıyor, ankaraya gitmem lazım ona vaktim olmuyor.  ben arabamı sevmiyorum. şimdi de tekleme sorunu başladı, ne yapacam bilmiyorum kafamı duvarlara vuruyorum.
Araba binmek içindir..

Çevrimdışı d3n1s

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #37 : 17 Haziran 2010, 22:55:13 »
arkadaşım senin aracın KAYA gibi sağlam olabilir, ama benimki ile her ay uğraşıyorum. abartmıyorum her ay bir şey çıkıyor. el freni bozuldu. parçacıda bulamadım. hurdacıya git dediler. adam ne dese beğenirsin 200 tl.  şanzuman dağıldı, hurdacıdan usta aldı taktı bir tane , şimdi de 3000 devirde 80 km yi görüyor, Allah bilir hangi arabanın dişlisi. 900 tl de ona verdim.  şunu bunu saymıyorum bile. ben arabamdan şikayetçiyim arkadaş. senin şikayetin yoksa gel başa baş değişelim hatta modeli yüksekse üste de vereyim ben razıyım.  biraz da sen çile çek. haa diyeceksin arabayı sat kurtul, araba ilanda zaten ama küçük ilçedeyim müşteri çıkmıyor, ankaraya gitmem lazım ona vaktim olmuyor.  ben arabamı sevmiyorum. şimdi de tekleme sorunu başladı, ne yapacam bilmiyorum kafamı duvarlara vuruyorum.

düzgün usta, düzgün parça bütün sorunların anahtarı bu hocam  :tamamdir hurdacılar çok fiyat çekiyor onda haklısın, C3 kullanırken ön panjur kırılmıştı hurdacı 200 lira gibi bir fiyat çekmişti yetkili servisin 70 lira dediği parçaya

Çevrimdışı erco

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: VW Polo 6n- Audi A3 8v
« Yanıtla #38 : 18 Haziran 2010, 00:27:14 »

Abicim önce geçmiş olsun. Senin el frenin bildiğim kadarıyla kaportadan ayrılmıştı bana da oldu aynısı. 80 TL'ye hallettik kaynakla. Suya girdim lambda sondam bozuldu. Arabama kiremit düştü pertten çevirdim sunroof pahalı diye kasko arza yaptı. Uzun lafın kısası araba biraz masraf isteyebilir. Ama VW kalitesi ve performansı buna değer. Ayrıca masrafları doğru şekilde yaptırırsan bi daha da gık demiyor. Ama senin adına yine de üzüldüm geçmiş olsun...
İhtiyar döver onları...

Çevrimdışı mustklc

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #39 : 18 Haziran 2010, 12:37:38 »
al işte bugun de şanzumandan ses geliyor küt küt diye.  vw kalitesi gözümü yaşartıyor.
Araba binmek içindir..

Çevrimdışı d3n1s

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #40 : 18 Haziran 2010, 13:23:22 »
al işte bugun de şanzumandan ses geliyor küt küt diye.  vw kalitesi gözümü yaşartıyor.
hocam aracın ilk sahibi misin?

Çevrimdışı alpaslanxvx

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #41 : 18 Haziran 2010, 14:56:40 »

üstad snde nazar fln mı var, bn anlamadım , ne bu aracın başına gelenler  :o nası ses geliyor ??