Gönderen Konu: Ankara Yolcusu Kalmasın...  (Okunma sayısı 20618 defa)

Çevrimdışı mami6848

• Sen Yetkili bi Abiye benziyosun :)
    • Profili Görüntüle
Ynt: Ankara Yolcusu Kalmasın...
« Yanıtla #56 : 16 Haziran 2010, 13:57:22 »
Herkeze selamlar ankaradan 22,00 de bindik otobüse remzi bizi yolculadı zaten bir an bile yanlız bırakmadı sabah 04,50 de indik kardeşim aldı bizi o saatde :) biraz kestirdim :) şimdi kalktım resimleri yükleyecem ama resimlerden önce ÇAĞLAR ve REMZİ ye Sonsuz Teşşekürlerimi sunuyorum Haklarını kesinlikle ödeyemeyiz. Aldıgımız araç da öyle veya böyle bi bildigimiz var veya biz görerek aldık herşeyi zaten kimsnin kendine dert yapmasına gerk yok kimlerin Mk1 sevdası nekadar bilmem ama bizde nekadar oldugu belli sanırım resimleride yükledigimde herkez anlayacak sanırım Saygılar Resimleri YAKIŞIKLI bölümüne yüklerim saygılar.... Remzi ve Çaglar istanbula geldiginizde bir haber vermeyin ötede yatacak yeriniz yok...  ;D  :tamamdir  :sevgi:  :sevgi:  :tamamdir   

Çevrimdışı arda_86xxx

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #57 : 16 Haziran 2010, 14:02:52 »
kesinlikle remzi ve çağlargeldiğinizde baştacı olacaksınız bunu bilin .. buarada remzi kardeşimin arabasına binlerce maşallah .diyorum tabi cedric ide :D yabana atmamak lazım :D üstü açıktı püfür püfür :D bende mami gibi binlerce teşekür ederim unutulmaz dakikalardı..
Herkeze selamlar ankaradan 22,00 de bindik otobüse remzi bizi yolculadı zaten bir an bile yanlız bırakmadı sabah 04,50 de indik kardeşim aldı bizi o saatde :) biraz kestirdim :) şimdi kalktım resimleri yükleyecem ama resimlerden önce ÇAĞLAR ve REMZİ ye Sonsuz Teşşekürlerimi sunuyorum Haklarını kesinlikle ödeyemeyiz. Aldıgımız araç da öyle veya böyle bi bildigimiz var veya biz görerek aldık herşeyi zaten kimsnin kendine dert yapmasına gerk yok kimlerin Mk1 sevdası nekadar bilmem ama bizde nekadar oldugu belli sanırım resimleride yükledigimde herkez anlayacak sanırım Saygılar Resimleri YAKIŞIKLI bölümüne yüklerim saygılar.... Remzi ve Çaglar istanbula geldiginizde bir haber vermeyin ötede yatacak yeriniz yok...  ;D  :tamamdir  :sevgi:  :sevgi:  :tamamdir   

Çevrimdışı panik

• DÜŞ GÖRDÜM
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #58 : 16 Haziran 2010, 14:04:21 »
Len ne yaptık sanki, allah aşkına, üsteliçk ben ben erkenden kaçmak zorunda kaldım. ama tezimi bitirmiş bulunmaktayım, okul bitsin, çanakkale planları yürürliğe girmeli efenim,  :saygılar

Çevrimdışı arda_86xxx

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #59 : 16 Haziran 2010, 14:05:09 »
kesinlikle kardeşim şimdide çanakkaleye gidicez :D dayanın :)29 gun kaldı :D
Len ne yaptık sanki, allah aşkına, üsteliçk ben ben erkenden kaçmak zorunda kaldım. ama tezimi bitirmiş bulunmaktayım, okul bitsin, çanakkale planları yürürliğe girmeli efenim,  :saygılar

Çevrimdışı panik

• DÜŞ GÖRDÜM
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #60 : 16 Haziran 2010, 14:06:35 »
ayrıca kardeşim, remziye de söyledim, olay sizin adam akıllı tipler olmanız, allah var bu kadar canayakın insan gibi insanlar olmasaydınız, arkama bakmaz basar giderdim. ;D

Çevrimdışı arda_86xxx

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #61 : 16 Haziran 2010, 14:07:30 »
eyvallah kardeşim oo senin güzelliğin buarada zayıf akünle bile takviye yapmaya çalıstınya ve bunu bana söylemeden yaptın ayrıca çok saol :)
ayrıca kardeşim, remziye de söyledim, olay sizin adam akıllı tipler olmanız, allah var bu kadar canayakın insan gibi insanlar olmasaydınız, arkama bakmaz basar giderdim. ;D