Gönderen Konu: Orjinalciler kaçırmasın..  (Okunma sayısı 7753 defa)

Çevrimdışı Mk1GTI

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: VW Golf mk1 GL
Ynt: Orjinalciler kaçırmasın..
« Yanıtla #14 : 14 Haziran 2010, 16:42:39 »
Birkan yazdıklarımı hangi gözünle okuyosun anlamıyorum ben kendi adıma bir kelime yazmıyorum.. Ve taksın diye bir kelime sölemiyorum atlar hemen diyorum ve takar diyorum..
« Son Düzenleme: 14 Haziran 2010, 16:45:37 Gönderen: Mk1GTI »
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

Çevrimdışı car wolf

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #15 : 14 Haziran 2010, 16:53:49 »
Birkan yazdıklarımı hangi gözünle okuyosun anlamıyorum ben kendi adıma bir kelime yazmıyorum.. Ve taksın diye bir kelime sölemiyorum atlar hemen diyorum ve takar diyorum..
:D >:D :melek:
My Cars Audi & Vw Germany Style

Çevrimdışı GolfMk1Cabrio

• My Life Golf GTI :)
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #16 : 14 Haziran 2010, 17:42:09 »
Uğur abinin DX Pirelli Edit. değilmiydi ? Bu jantları pek beğenmiyorum ATS ve BBS bunlardan 10 kat daha iyi  ;)
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

Çevrimdışı Mk1GTI

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #17 : 15 Haziran 2010, 17:22:01 »
Uğur abinin DX Pirelli Edit. değilmiydi ? Bu jantları pek beğenmiyorum ATS ve BBS bunlardan 10 kat daha iyi  ;)

Sadece DX olduğunu biliyoruz Pirelli edition diye bir delilimiz yok :) :) Herşey olabilir Mk1 GTI dönem dönem elden geçirldi 2. party firmalar tarafından..

BBS
 ATS
 PIRELLI
 ZENDER
 ZENITH

Daha uzar gider ama şua var PİRELLİ aslında ilk Reklam kampanyasını 80 de yapmaya başlamış yani Pirelli edition diye bizim bildiğimiz 82 ve sonrası değil 80 yılında 1,6EG GTI larada jant lastik uygulamış.. 83 te 6j 15" jant ve 195/50/15 Pirelli P7 lastik ile mk1 gti lara ₤157 ilave etmiş..
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

Çevrimdışı GolfMk1Cabrio

• My Life Golf GTI :)
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #18 : 16 Haziran 2010, 10:26:41 »
Sadece DX olduğunu biliyoruz Pirelli edition diye bir delilimiz yok :) :) Herşey olabilir Mk1 GTI dönem dönem elden geçirldi 2. party firmalar tarafından..

BBS
 ATS
 PIRELLI
 ZENDER
 ZENITH

Daha uzar gider ama şua var PİRELLİ aslında ilk Reklam kampanyasını 80 de yapmaya başlamış yani Pirelli edition diye bizim bildiğimiz 82 ve sonrası değil 80 yılında 1,6EG GTI larada jant lastik uygulamış.. 83 te 6j 15" jant ve 195/50/15 Pirelli P7 lastik ile mk1 gti lara ₤157 ilave etmiş..
Abi ATS,BBSiPirelli'yi duydumda Zender,Zenith noluyo onlardamı jant yoksa  :)
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

Çevrimdışı Mk1GTI

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #19 : 16 Haziran 2010, 13:23:49 »
Abi ATS,BBSiPirelli'yi duydumda Zender,Zenith noluyo onlardamı jant yoksa  :)

Hayır bunlarda mk1 leri tekrar elden geçiren firmalar.. Zenith yakıt sistemi üzerine çalışan bir firma..