Gönderen Konu: kaza yok değişen yok 2004 model golf fsi comfortline full donanım  (Okunma sayısı 3417 defa)

Çevrimdışı eros

• Profili Görüntüle
2004 model golf fsi comfortline serisi full donanım
114000 km

aracımda kesinlikle kaza ve değişen yoktur tek parça bile sayılmayacak kadar bir boya işlemi görmüştür
araç otoparkta park halinde iken yanındaki aracın temas etmesiyle beraber sağ arka çamurluk kısmında ufak bir ezilme meydana gelmiş hiç de gereği olmamasına rağmen göz zevkimi bozduğu için düzeltilip boyatılmıştır.
boya öncesi aracın hangi sebeple boyandığını görebilmeniz için resimini çektim ilana ekledim.
aracın çıtaları ve plastik aksamı gövde renginde boyatılmıştır.
aracın tüm bakımları 2500 km önce tarafımdan yaptırılmıştır aracı satmayı düşünmediğim için bakımlarında hiç bir masraftan kaçınılmamıştır tüm faturalar gösterilebilir
triger bakımı, v kayışı ve devirdaim motoru değiştirilmiştir.
araç üzerinde 5 yı garantili 2 numara solar guard marka cam filmi bulunmaktadır.
iş kurmayı planladığım için satmak istiyorum
lastikleri 1 ay önce aldım faturası ve yol yardımı bulunmaktadır michelin energy saver serisi
araçta sisler ve farlar 6000K cenmax xenon far kullanılmıştır.
aracımın üzerinde profesyonel hazırlanmış tam 7250 lira harcanmış geri görüş kameralı bir müzik tesisatı bulunmaktadır aracı bu şekliyle almayı düşünen arkadaşlar için fiyat konuşulur
ilan fiyatı aracın orjinal müzik tesisatı ile geçerlidir.
iki hafta önce yaz bakımı pasta cila ve ve klima bakımı yapılmıştır.
fiyatı 26.250 TL.
0 532 201 50 49

Uploaded with ImageShack.us

« Son Düzenleme: 22 Haziran 2010, 16:10:33 Gönderen: eros »

Çevrimdışı eros

• Profili Görüntüle
son fiyat 25250 TL

Çevrimdışı eros