Herkeze selamlar ankaradan 22,00 de bindik otobüse remzi bizi yolculadı zaten bir an bile yanlız bırakmadı sabah 04,50 de indik kardeşim aldı bizi o saatde biraz kestirdim şimdi kalktım resimleri yükleyecem ama resimlerden önce ÇAĞLAR ve REMZİ ye Sonsuz Teşşekürlerimi sunuyorum Haklarını kesinlikle ödeyemeyiz. Aldıgımız araç da öyle veya böyle bi bildigimiz var veya biz görerek aldık herşeyi zaten kimsnin kendine dert yapmasına gerk yok kimlerin Mk1 sevdası nekadar bilmem ama bizde nekadar oldugu belli sanırım resimleride yükledigimde herkez anlayacak sanırım Saygılar Resimleri YAKIŞIKLI bölümüne yüklerim saygılar.... Remzi ve Çaglar istanbula geldiginizde bir haber vermeyin ötede yatacak yeriniz yok...
Len ne yaptık sanki, allah aşkına, üsteliçk ben ben erkenden kaçmak zorunda kaldım. ama tezimi bitirmiş bulunmaktayım, okul bitsin, çanakkale planları yürürliğe girmeli efenim, :saygılar
ayrıca kardeşim, remziye de söyledim, olay sizin adam akıllı tipler olmanız, allah var bu kadar canayakın insan gibi insanlar olmasaydınız, arkama bakmaz basar giderdim.