Gönderen Konu: SATILDI - SİLİNEBİLİR HKS Turbo Timer (type I) resim günceli  (Okunma sayısı 9407 defa)

Çevrimdışı d3n1s

• Profili Görüntüle
arkadaşlar bundan önce dizel araç kullandığım için aldığım, ancak Polo 6N sportline'a geçiş yaptığımdan boşta duran HKS Turbo Timer Type I satılıktır. Herhangi bir sorunu sıkıntısı yoktur, çizik dahi yoktur, sıfırı gibidir. arkadaşlar sahibinden'de en ucuz HKS Turbo Timer Type I 215 lira imiş, şimdi gördüm, bu site üyelerine özel 200 lira istiyorum, maksat aramızdan birinin işi görülsün. Pazarlık sünnettir diyene ufak bir güzellik daha yapabilirim  :tamamdir

tel: 532 497 99 57

Uploaded with ImageShack.us
« Son Düzenleme: 20 Eylül 2010, 22:03:27 Gönderen: d3n1s »

Çevrimdışı d3n1s

• Profili Görüntüle
Ynt: HKS Turbo Timer (type I) fiyat günceli 200 TL
« Yanıtla #1 : 18 Haziran 2010, 12:01:18 »
Arkadaşlar istediğim fiyattan ucuza bulursanız, bulduğunuz fiyatın 10 TL altına çekerim fiyatı, yeter ki biz kendi aramızda işimizi halledelim  :tamamdir

Çevrimdışı d3n1s

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 20 Haziran 2010, 13:03:20 »
güncel... arkadaşlar yok mu turbo arabası olan? şu işi bağlayalım da benim Polo'ya biraz kaynak yaratalım  :D

Çevrimdışı d3n1s

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 25 Haziran 2010, 14:13:31 »
güncel...

Çevrimdışı d3n1s

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 04 Temmuz 2010, 21:40:03 »
güncel...

Çevrimdışı d3n1s

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 17 Temmuz 2010, 23:18:07 »
güncel...

Çevrimdışı d3n1s

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 27 Ağustos 2010, 21:39:05 »
güncel...

Çevrimdışı d3n1s

• Profili Görüntüle
Ynt: HKS Turbo Timer (type I) resim günceli
« Yanıtla #7 : 28 Ağustos 2010, 16:06:50 »
güncel...

Çevrimdışı nizam

• Volkswagen Türkiye
  • VW BORA 1.9 TDI 66 kv
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #8 : 28 Ağustos 2010, 17:11:48 »
deniz ne işe yarar her arabaya uyar mı biraz acıklık getirsen ?
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

Çevrimdışı burak.akın

• GOLF 1 GLD
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #9 : 28 Ağustos 2010, 18:37:13 »
tam olarak bilmesemde :) turbolu araçlar için  motorun ömrünü uzatıo kontağı kapadıktan sonra 10 sn falan çalışıyo.. turbo yağsız kalmasın fln filan gibi bişi :D

Çevrimdışı d3n1s

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #10 : 28 Ağustos 2010, 19:11:41 »
uygulama olarak her araca uygundur ancak kanımca turbolu (dizel, benzinli, tüplü hiç fark etmez) her araçta mutlaka olması gereken bir alettir. Şimdi turbolu araçlarda uzun kullanım, yüksek devirli kullanım, ya da sık dur kalk yaptıktan sonra turboda ya sürekli doldur boşalt olacak (yüksek devirli şehir içi kullanım veya sık dur kalk) ya da turbo uzunca bir süre sürekli aktif kalacağından (uzun yol) aracı durdurduğunuzda kontağı hemen kapatmamanız gerekiyor çünkü turbonun bir müddet yağlanarak rölantide çalışması gerekiyor. Kontağı hemen kapatırsanız ne olur? Aşırı ısınmış turbo yağsız soğuyacağından ömrü ve verimi azalacaktır. 10 bin km sonra turboyu elinize almazsınız belki ama bunlara dikkat etmezseniz 20-30 bin km sonra turbonuzun verimi düşer, sesli çalışmaya başlar, daha fazla yakar, daha az gider, eski C4'ümde başıma geldi bu sorunlar malesef. Turbo Timer ne işe yarar? Siz kontağı kapatırsınız, Turbo Timer aracı sizin belirlediğiniz süre boyunca çalışır vaziyette tutar. Benim sattığım alette 30 saniyeden 10 veya 13 dakikaya kadar (tam hatırlamıyorum kullanmayalı 1 sene oldu) zaman seçebiliyorsunuz. Benim sattığım zımbırtıyı tüm fonksiyonlarıyla bağlayabilirseniz zibille fonksiyonu var, hatırladıklarım şunlar: dijital devir sayacı ve shift light, kontağı kapattıktan sonra aracın çalışacağı süreyi otomatik belirleme, akü voltaj göstergesi, 0-100 km/h hızlanma ölçme, ve hatırlayamadığım bir kaç fonksiyon daha. Merak edenler için, aracı çalışır gören vatandaş gelip sizin aracınızı hiç bir yere götüremez çünkü Turbo Timer'ın devreye girebilmesi için el freninin çekili olması şart, el frenini indirdiğiniz anda devreden çıkar yani motoru kapatır. Yani siz aracı kitleyip gidiyorsunuz, aracınız kendi kendine çalışıyor, sonra susuyor. Ben bu aleti dünyanın en sıkıntılı ve en aftermarket parça kabul etmeyen otolarını üreten PSA (Peugeot-Citroen) Grubu araçlarından C3 ve C4'te kullandım, en ufak sıkıntı yaşamadım.
« Son Düzenleme: 28 Ağustos 2010, 19:14:27 Gönderen: d3n1s »

Çevrimdışı d3n1s

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #11 : 30 Ağustos 2010, 17:43:40 »
güncel...

Çevrimdışı Ouzoo

• Bayılırım otobüs kokusuna
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #12 : 30 Ağustos 2010, 20:47:18 »
Astra dizel aldı arkadaşım . Ona aldırmaya çalışıyorumda aracın garanti nası olur onu bi araştıracak..
Garanti dışına çıkmazsa araç alırız malı Deniz.
Hayırlı satışlar olsun şimdilik..
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

Çevrimdışı d3n1s

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #13 : 30 Ağustos 2010, 21:59:11 »
Astra dizel aldı arkadaşım . Ona aldırmaya çalışıyorumda aracın garanti nası olur onu bi araştıracak..
Garanti dışına çıkmazsa araç alırız malı Deniz.
Hayırlı satışlar olsun şimdilik..

hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız günlerde kullansın :tamamdir bu aleti eğer sanayide taktırırsanız garantiden çıkar, yetkili serviste taktırırsanız garantiden çıkmaz ama takacak olan elektrik ustasına nasıl takılacağını mantıken anlatmanız gerekir.
« Son Düzenleme: 30 Ağustos 2010, 21:59:49 Gönderen: d3n1s »