arkadaşlar bi sitede gördüğüm kadarıyla 6n sahibi birisinin arabasında yol bilgisayarı var acaba bu sonradan mı yaptırmış yoksa varmıymış eğer sonradan yapılabiliyorsa nasıl yaptırabiliriz bilgisi olan var mı ?resim burada;http://www.vwpolo6n.de/gemeinsam/galerie/6n1/donatos/31.jpg
olsun 6nler dede toplam km sayacını devir göstergesi yapabilme özelliği var gerçi sizinki muhtemelen yeni tip göstergelerdir. servis ayarlarına girip toplam km göstergesini elektronik devir saatine çevirebiliyorsunuz.
VW Polo 6N digitalni otackomer / digital revolution meter beyler bu başlığı youtube da aratın altta elemanın biri nasıl yaptığını yazmış. 6r dan önce 6n im vardı nasıl yapıldığını unuttum çevireyim sizin için . km sıfırlama düğmesine basıyoruz basılı tutarak arabayı çalıştırıyoruz ve tuştan parmağımızı çekiyoruz. servis modundayız . burda bir menünün içindeyiz içinde değişik bilgiler var bunları zamanında araştırmıştım. eleman bir kere basın demiş sonrasında ama ben 7 kere basınca yani 7. secenegi seçince devir göstergesi oluyor. 6r da total kmyi mph bazında hız olarak gösterme özelliği var bu dijital devir sayacı çok hassas ama her arabayı çalıştırdığımızda bir daha yapmak zorunda kalıyoruz kullanışlı olmuyor ama hava atmak için birebir