Gönderen Konu: bu topuz polo 6n e uyar mı  (Okunma sayısı 9408 defa)

Çevrimdışı ertankab

• Profili Görüntüle
bu topuz polo 6n e uyar mı
« : 20 Haziran 2010, 10:38:49 »
su ılandakı topuz ve koruk hosuma gıttı de bı sorayım bılenlere dedım. passat topuz ve korugu ımıs ama 96 polo ma takılır mı kı

vw passat vites topuzu temiz sahibinden.com'da
« Son Düzenleme: 20 Haziran 2010, 10:39:03 Gönderen: ertankab »

Çevrimdışı d3n1s

• Profili Görüntüle
Ynt: bu topuz polo 6n e uyar mı
« Yanıtla #1 : 20 Haziran 2010, 13:07:48 »
uyar uymasına, ya da en kötü uydurulur da, o vites topuzunun şeması sizin aracınkinden farklı? sizde geri vites 1'in yanında, o vites topuzunda 4'ün yanında?

Çevrimdışı ertankab

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 20 Haziran 2010, 13:09:36 »
sema onemlı degıl benım acımdan :) uyuyosa almayı dusunurum de, uymuyosa nasıl uydurulcak onu bılemedım ben  :(

Çevrimdışı d3n1s

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 20 Haziran 2010, 13:16:16 »
sema onemlı degıl benım acımdan :) uyuyosa almayı dusunurum de, uymuyosa nasıl uydurulcak onu bılemedım ben  :(

vites topuzu her %90 uyar, sonuçta bir tane demir çubuğa geçicek, vites körüğü eğer lastikli değilse lastik geçirilmesi gerekicek, uymuyosa uydurulur derken bunu kastetmiştim, şahsen ben bunu yaşadım  :tamamdir eğer vites topuzu değiştirmeyi biliyorsanız gidin bir bakın deneyin öyle alın derim, çünkü sizin aracınızın demir çubuğu vites topuzunun çıktığı aracın demir çubuğundan daha kalınsa uymayacaktır, çok düşük bir ihtimal olsa da göz önünde bulundurun
« Son Düzenleme: 20 Haziran 2010, 13:16:45 Gönderen: d3n1s »

Çevrimdışı d3n1s

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 20 Haziran 2010, 13:18:10 »
sema onemlı degıl benım acımdan :) uyuyosa almayı dusunurum de, uymuyosa nasıl uydurulcak onu bılemedım ben  :(

aracı sadece siz kullanacaksanız sorun olmaz, ancak olur da aracınızı yıkamaya verirsiniz, ya da valeye vermek zorunda kalırsınız, o zaman şanzıman masrafı da çıkarabilirler başınıza, şemanın önemi aracı yabancı biri kullandığında ortaya çıkar

Çevrimdışı ertankab

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 20 Haziran 2010, 13:20:08 »
sımdı anladım. cok sabırlı anlatmısın, sagol  :melek: :tamamdir

bu arada yıkamacının kendısının cekecegı bı yerde daha hıc yıkatmadım arabayı :) ve de vale ne arar ogrencı adamın hayatında  :D

Çevrimdışı d3n1s

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 20 Haziran 2010, 13:53:48 »
sımdı anladım. cok sabırlı anlatmısın, sagol  :melek: :tamamdir

bu arada yıkamacının kendısının cekecegı bı yerde daha hıc yıkatmadım arabayı :) ve de vale ne arar ogrencı adamın hayatında  :D

ben de öğrenciyim de bazen arkadaşlarla akşam çıktığımızda, mesela nene hatun salata'da mecbur arabayı valeye veriyorum, ya da kızılay'da işim olduğunda otopark'a verdiğimde, eğer ki otopark doluysa yine anahtarı bırakmak durumunda kalıyorum (dipnot: evim toplu taşımanın hemen hemen olmadığı bir yerde, dolayısıyla zenginlikten değil mecburiyetten kızılaya arabayla gidiyorum  >:()
hocam ne demek ya, yardımcı olabilysem ne mutlu bana  :tamamdir
« Son Düzenleme: 20 Haziran 2010, 13:54:56 Gönderen: d3n1s »

Çevrimdışı dj_burak

• Burak Çetin
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #7 : 20 Haziran 2010, 14:23:44 »
denis haklı bu konuda allah korusun acil bişey olduğunda başkası sürmesi gerekirse şanzımanı dağıtabilir onun için bence başka vites kollarına bak derim hatta şaşmazda 2 tane volkswagen parçaları satan bi yer var 2. sokaktaydı sanırım parçalar o kadar pahalıda diil orayada bakmanı tavsiye ederim

Çevrimdışı ertankab

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #8 : 20 Haziran 2010, 14:26:00 »
:) bılgı ıcın sagol. o zaman nasıl olsa sasmaza gıtcem hafta ıcı, bı orada bakayım sonra buna bakayım :)

Çevrimdışı dj_burak

• Burak Çetin
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #9 : 20 Haziran 2010, 14:29:22 »
yanılmıyosam 2. sokaktaydı tam olarak hatırlamıyorum ama tam köşede kalıyo sokağın başında yukarıya doğru cancanı biliyosan onun tam karşı istikametinde girişten yukarı doğru baka baka çıkarsın zaten köşede görürsün :)

Çevrimdışı VWci

• Volkswagen Türkiye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #10 : 20 Haziran 2010, 16:42:45 »
Polo 6N vites topuzlarının altındaki mil bir normal kursun kalem genişliğindedir. Ona göre bakın. Golflerin bazıları geniş...

Çevrimdışı d3n1s

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #11 : 20 Haziran 2010, 23:56:32 »
Polo 6N vites topuzlarının altındaki mil bir normal kursun kalem genişliğindedir. Ona göre bakın. Golflerin bazıları geniş...

mil vites topuzuna göre ince kalırsa sıkıntı yok, benim foliatec vites topuzumun mil genişliği daha fazlaydı, elektrikçi bandıyla güzelce kaplamıştım benim mili, kalın olmuştu  :D ancak mil vites topuzuna göre kalın olursa nasıl çözülür bilemiyorum  :-\

Çevrimdışı d3n1s

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #12 : 20 Haziran 2010, 23:58:26 »
bu arada şimdi baktım, benim aracın mili kurşun kalemden geniş, orjinal topuzun içinde kurşun kalem yaldır yaldır dönüyo

Çevrimdışı ertankab

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #13 : 21 Haziran 2010, 00:00:38 »
sokup baktın mı hemen  :o :o :o o kadar kolay yapıosan onumuzdekı haftasonu uygun vaktın varsa bı yanına gelsem de bana da gostersen :)