Gönderen Konu: Fiyat Değerlendirmesi  (Okunma sayısı 10612 defa)

Çevrimdışı ougur

• Profili Görüntüle
Fiyat Değerlendirmesi
« : 20 Haziran 2010, 20:36:31 »
Dün polo aracımı sanayiye götürdüm. Aşağıdaki işlemleri gördü. Fiyat değerlendirmesi yapacak arkadaşlar varmıdır acaba?

Balatalar Değişimi : 60 TL
Rotiller Değişimi : 55 TL
Cam Kaldırma Düğmesi ve Fren Lamba Müşürü : 60 TL
Rot Balans : 40 TL
Bakım (Polen Filtresi Değişimi + Yağ Kontrol + Frenler Kontrol .. ) : 50 TL

Toplam : 260 TL ye bağladık.

Çevrimdışı alpaslanxvx

• Profili Görüntüle
Ynt: Fiyat Değerlendirmesi
« Yanıtla #1 : 20 Haziran 2010, 20:51:18 »
üstad , şöyle yazsan , aldıklarını fiyatı ve verdiğin işçilik , bnce daha sağlıklı olur ve markada belirtebilirsin  ;)

Çevrimdışı ertankab

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 20 Haziran 2010, 21:02:59 »
özellikle balata değişimi fiyatı hosuma gitti :)

Çevrimdışı d3n1s

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 21 Haziran 2010, 00:26:23 »
balatalarını çok dandik bir şey takmışlar, çünkü benim en son aldığım balataların geliş fiyatından ucuz bu söylediğin rakamlar, 40 lira rot-balans için yüksek bir rakam.

Çevrimdışı alpaslanxvx

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 21 Haziran 2010, 00:28:33 »
öyle düşünürseniz bnce burdaki fiyatların hemen hemen hepsi yüksek  :)

Çevrimdışı d3n1s

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 21 Haziran 2010, 00:30:11 »
nasıl düşünürsem?

Çevrimdışı alpaslanxvx

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 21 Haziran 2010, 00:31:52 »
rot balans için yüksek rakam demişsin , bnce hepsi yüksek diyorum , her kaleme ayrı ayrı işçilik yazmışlar gibi geldi

Çevrimdışı d3n1s

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #7 : 21 Haziran 2010, 00:41:15 »
balatalar çok ucuza gelmiş, bir de balatalara işçilik yazılmamış sanki, ya da 30 liraya balata bulmuşlar, 30 lira da işçilik yazmışlar, anlayamadım orasını  :-\ neyse balataların olması gerekeni 130-140 işçilik dahil, böyle düşününce total rakam mantıklı gibi, ama balatalar benim aklımı fena bulandırdı doğrusu. rotiller hakkında bir fikrim yok, cam kaldırma düğmesi ve fren müşürü de mantıklı bir fiyat, polen filtresi ve kontroller biraz fazla, yağın nesini kontrol edersin, ya da fren kontrolü ne kadar işçilik gerektirir acaba?

Çevrimdışı d3n1s

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #8 : 21 Haziran 2010, 00:43:18 »

rot balans fiyatını özellikle belirtmiştim, gece olunca akıl kalmadı, fena uykum var şu an  :-\ rot balans için genellikle farklı bir dükkana gidilir ve farklı insana para ödenir ve rot balansın ederi 30 liradır en fazla, o yüzden 40 fazla demiştim  :tamamdir

Çevrimdışı alpaslanxvx

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #9 : 21 Haziran 2010, 00:45:51 »
 :tamamdir anladım üstad bn seni de , bnde şöle diim sna o zmn , periyodik bakım rotil değişimi , balata değişimi , bnce işçiliği 50 tl ya hallolur max , dediğin gibi rot balans farklı bi kalem ona da 30 yaz , cam kaldırma düğmesi ve müşür değişimi de bnce 20tl max verirsin , bu fiyatlar sadece işçiliğe , parça fiyatlarını da ekle bunlara hesap budur  :tamamdir

Çevrimdışı d3n1s

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #10 : 21 Haziran 2010, 09:19:37 »
:tamamdir anladım üstad bn seni de , bnde şöle diim sna o zmn , periyodik bakım rotil değişimi , balata değişimi , bnce işçiliği 50 tl ya hallolur max , dediğin gibi rot balans farklı bi kalem ona da 30 yaz , cam kaldırma düğmesi ve müşür değişimi de bnce 20tl max verirsin , bu fiyatlar sadece işçiliğe , parça fiyatlarını da ekle bunlara hesap budur  :tamamdir

bizim meretlerin parçaları pek ucuz değil, cam kaldırma düğmesi ve müşür artı işçilik 55 lira mantıklı bir fiyat, bir çamurluk sinyalinin orjinaline 35 kağıttan ağzını açıyor parçacılar  >:(

Çevrimdışı alpaslanxvx

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #11 : 21 Haziran 2010, 09:43:56 »
bizim meretlerin parçaları pek ucuz değil, cam kaldırma düğmesi ve müşür artı işçilik 55 lira mantıklı bir fiyat, bir çamurluk sinyalinin orjinaline 35 kağıttan ağzını açıyor parçacılar  >:(

fren müşürünü en son bn aldım 15 tl , düğmenin de yenisini mi almış tamir mi ettirmiş , muamma  :) , haklısın parçalar pahalı ve fiyatlar çok oynuyo , çok iyi araştırmak lazım almadan önce

Çevrimdışı d3n1s

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #12 : 21 Haziran 2010, 10:35:31 »
fren müşürünü en son bn aldım 15 tl , düğmenin de yenisini mi almış tamir mi ettirmiş , muamma  :) , haklısın parçalar pahalı ve fiyatlar çok oynuyo , çok iyi araştırmak lazım almadan önce

düğmenin yenisini almışsa 55-20 işçilik-15 fren müşürü = 20 lira bence gayet uygun bir fiyat düğme için  :tamamdir

Çevrimdışı alpaslanxvx

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #13 : 21 Haziran 2010, 12:10:03 »
evt , çok fark yok dediğin gibi