arkadaşlar yapılan yorumlardan da gayet açık bi şekilde anlıyoruz ki , bu şanzuman işinde niyet iyi de olabilir ( beceriksizlik ) , kötü de olabilir ( kazıklama durumu ) bi şekilde halledilememiş , insanlar zaten yetkili servis deyip gidiyolar , ben şahsi fikrimi söylüyorum , özellikle yetkili servislere güvenmiyorum , sanayide gerçekten bi araştırma yaparsanız nerede olursa olsun , işinin ehli ustayı her zmn bulursunuz , zaten o ismi yapmıştır , ben çok servis , usta dolaştım %80 i art niyetli ( forum kurallarından dolayı bu kadar yazabildim
) yani işin ehline gitseniz bence bunlar olmazdı , bnm başıma gelmedi daha çok şükür ve araç 3000 devirde 120 km/s yapıyo , normali de bu eğer aee motor 1,6 75hp 8v ise
kaldı ki bence 1,4 100 bg liktede bu kdr düşmemeli değer , eğer gerçekten izmirde bu problemi yaşayan arkadaşlarım varsa tamircime yönlendirebilirim , en azından iyi niyetli ve işinin ehli olduğunu düşünüyorum , bi konuştururum yardımcı olr , şahsen bende böyle bi problem olsa ilk gideceğim insan o ve son yaptığı araç da volvo s80 3,0 lt v6 twin turbo , bu bilgi yeterlidir bence