kanımca 206 yı yakalayamaz polo . bugun bı tane 4 kapı 206 yapıstı ölü bı rampada. devırsızdım . 4 e bı salladım yavaş yavas uzaklastım ama. vıraja benım gıbı gıremedı . vırajda deneyın sız en ıyıs :d touge yapın polo her turlu alır derım ben o zaman ama sımdı denız abı senın araba daha yenı . motoru daha kuvvetlı sanırım 110 hp gıbı bıseydı ?
viraj derken? Orda bi dur bakalım, benim araba şu anda tam sülük kıvamında, tamam Polo da deli gibi yol tutuyodu, hatta virajlı bi yolda Phaeton ile kedi fare oynamıştık ancak şu an kullandığım 206 virajlara çok daha hakim giriyo, araba merkezkaç kuvvetinden etkilenmiyo bile şu anda öyle diyim, Polo ile koltuğun soluna yapıştığım virajda aynı hızla 206'da sanki düz yolda gidiyorum gibi. O yüzden isteyenle touge da yapılır memnuniyetle :saygılar evet motor 110 hp ve 1.6 ancak vites oranlarım daha uzun, 3. vitesim 140-150 aralığında devir kesiciye giriyo, 2. viteste 100'ü rahat görüyorum, Polo'yla 2. viteste 80 anca çıkıyodu daha doğrusu ibre tam 80'in üstüne bile gelemiyodu, sen kıyasla şanzımanları, bu yüzden düzgün bir
sportline benim aracı yiyebiliyor ki denedi kanıtlandı bu,
sportline'ın 200 kiloya yakın ağırlık avantajı da var. Tamam arabam iyi ama düzgün bi
sportline'ı şu anda yiyemez.