jantlar 16 mı 17 mi lastik ebatları nedir?
Lastik ebatları 195/40/16, bizim ülkemize göre değil, bulması da sürmesi de işkence
çok canlı maaşallah
maşallah araçda fotolarda çok güzel
buğra abı hakkatne cok duzgun bı araba. fotolara bayıldım cok guzel masallah kazasız belasız . ama o kaput uzatmanın orta kısmı duz olmalı cok hain bakıyor gercekten
Ben herseyiyle begendim masallah kzasiz brlasiz bncede lastikler buyuk kalmis
Maşallah çok güzel Arka taraf ön tarafa göre çok masum kalmış
cok guzel masallah
Hepinize teşekkürler arkadaşlar
anam anam Buğra biz senle ne zamandır görüşmüyoruz ya? Daylight'ları ilk defa görüyorum, çok çok çok güzel olmuş, bu kadar olacağını tahmin etmezdim, nazar değmesin maşallah
orjinal lastikleri kullanma kararın çok yerinde, mevcut lastiklerle hem durmakta sıkıntı yaşıyodun hem de lastik bulmakta, orjinallere 195 45 15 toyo'ları saplarsın, yoluna bakarsın, yayla da hiç sıkıntı olmaz, belki kanına girerim ATS takarız senin ufaklığa mesela???
Bayağı oldu Deniz, en son senden filtre almıştım o zaman da arabayı görmemiştin. 15 ofsetli teneke düşünüyorum yaza inşallah ama balans sorunu ya da tehlike yaratır mı bilmiyorum. ATS leri de düşünmekteyim ama arabanın bakıım öncelikleri var, bitmiyor bir türlü bakım
Uygun olduğun bir zaman görüşelim senin ufaklığı da çok merak ediyorum, paylaşsana burda