Aracın ilan linkini verebilirmisiniz Günceli
Barış arkadaşımızın ilan linki: Volkswagen / Scirocco / 1.8 GT / VW Scirocco 1984 1.8 GT U.S.A.VERSION sahibinden.com'da
Gani linki takip ettiğine göre bi niyet bozabilir gibi geldi bana..
bu ara araba alıcam diye niye herkes bana bakıyorki Valla Erşan abi bi proje işine giricem Allah nasip ederse ama önce şu alacağımı kurtarmaya çalışıyorum,benim eski GTI'ın parası üçkağıtçılarda kaldı onu bir kurtarsam duruma göre var bi proje. Ya Mk1 dizel alıp topluyacam gündeliğe yanına bi tane de performans tipi proje yapıcam,ya da yüksek modelli bir tane alıp gündeliğe standart binip yanına Mk1-Mk2-Scirocco Corrado tarzı bi performans projesi olacak.Bakalım hayırlısı,önce paramızı kurtarmak lazım Hiç bişey yapamazsam pederin T5'i modluyacam GT28 turbo büyük intercooler filan 250 hp T5
t vıtes topuzu pederın marıfetı karmann aslında bı modıfıye fırması,cok farklı markaların arabalarını orjınal fabrıka cıkısı modıfıye yapıp cıkarıolarmıs zamanında.tabı farklı ozellıklerde.mesela scirocco selegato,karmann,white cat-golflerın wolsburg edition veya quattro tresser gibi.ımla hatası yaptıysam affola