Merhaba Arkadaşlar...Bende 2004 model passat exclusive var...Arabayı alalı 1-1,5 ay oluyor...Son birkaç gündür arbada vites değiştirirken debriyajdan ayağımı çektiğim anda kııırt diye bir ses geliyor....Ama dikkatlice kulak verilirse anlaşılıyor...Aldığımda debriyaj baya çok yukardan kavruyordu...bende büyük bir ihtimal baskı balata değişek diye düşünüyordum...Bu gün bulunduğum ilde vw servisi olmadığı için skoda-seat servisine gittim ve birşey yok dediler baskı balata sağlam dediler...Sonradan arabayı askıya alıp bi altına bakıldı ve yine bişey bulamadılar ve son anda ustanın biri katalizörün olduğu yere bir iki tıkladı ve büyük bir ihtimal katalizatör değişek dedi...Bu sesin katalizatörle ilgisi olabilirmi?Katalizatör fiyatlarıda çok yüksek...Bu konuda bana ne yapmalıyım...Bana yardımcı olursanız sevinirim....İşin ilginç tarafı adapazarı vw servisinde 1 ay önce komple ekspertiz raporu alındı ve bir şey çıkmadı...Bir ay sonra böyle bir problem oldu....İlginize şimdiden çoook teşekkürler...Saygılar...