Gönderen Konu: yağ ikaz lambası!!! (sorun çözüldü)  (Okunma sayısı 5408 defa)

Çevrimdışı yiğit_42

• Profili Görüntüle
yağ ikaz lambası!!! (sorun çözüldü)
« : 14 Mayıs 2010, 15:42:57 »
slm arkadaşlar.
aracımın kontağını açtığımda ışıklar söndükten (marşa basmadan) 5-10 sn sonra uyarı sesiyle birlikte yağ ikaz lambası yanıyor ve almanca uyarı yazısı çıkıyor.aracımın yağı tam.usta bilgisayarda hata kodu bulamadı. daha önce böyle birşey yaşayan oldumu ne yapmalım?

arkadaşlar aracın bütün elektrik tesisatı ve müşürler kontrol edilmesine rağmen sıkıntı kadrandan çıktı tamiri yapıldı! bilginize...
« Son Düzenleme: 17 Mayıs 2010, 18:13:17 Gönderen: yiğit_42 »

Çevrimdışı redbarons

• Profili Görüntüle
Ynt: yağ ikaz lambası!!!
« Yanıtla #1 : 14 Mayıs 2010, 17:05:25 »
aracın kilometresi kaçta. vw tarafından önceden servis zamanı bilgileri işleniyor. o kilometrelere geldiğinde servis uyarısı veriyor. servis komutu sildirme yaparsan düzelir diye düşünüyorum.
« Son Düzenleme: 14 Mayıs 2010, 17:06:48 Gönderen: redbarons »

Çevrimdışı yiğit_42

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 14 Mayıs 2010, 17:19:25 »
aracın kilometresi kaçta. vw tarafından önceden servis zamanı bilgileri işleniyor. o kilometrelere geldiğinde servis uyarısı veriyor. servis komutu sildirme yaparsan düzelir diye düşünüyorum.
aracım 2001  ve 118 binde.

Çevrimdışı R-Line

• Golfsburg Edition
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 14 Mayıs 2010, 17:39:59 »
aracın yol bilgisayarında çıkan yazıyı yazarsanız daha çok yardımcı olunabilir  ;)

Çevrimdışı redbarons

• Profili Görüntüle
Ynt: yağ ikaz lambası!!! (sorun çözüldü)
« Yanıtla #4 : 18 Mayıs 2010, 11:12:28 »
slm arkadaşlar.
aracımın kontağını açtığımda ışıklar söndükten (marşa basmadan) 5-10 sn sonra uyarı sesiyle birlikte yağ ikaz lambası yanıyor ve almanca uyarı yazısı çıkıyor.aracımın yağı tam.usta bilgisayarda hata kodu bulamadı. daha önce böyle birşey yaşayan oldumu ne yapmalım?

arkadaşlar aracın bütün elektrik tesisatı ve müşürler kontrol edilmesine rağmen sıkıntı kadrandan çıktı tamiri yapıldı! bilginize...

kadran derken göstergedenmiymiş.. anlamadım

Çevrimdışı R-Line

• Golfsburg Edition
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 18 Mayıs 2010, 13:33:58 »
bu sorun tachodan kaynaklı oluyor genellikle
vw lerde rastlanan bir durum.
tacho tamir mi yapıldı ( yapıldıysa nerede nasıl kaça), komple değiştirildi mi bilgi verirseniz bu sorunu yaşayan arkadaşlara yardımcı olunur.

Çevrimdışı peace

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 29 Haziran 2010, 09:27:47 »
bende de şu an aynı sorun var..... hatta bu konuyu görmeden bende üstlerde bununla ilgili bir konu açtım.... kadran dan çıktı derken sorunun tam detayını öğrenmemiz mümkünmüdür acaba ve kaça yapıldığını  :(
PeAcE