Benmi çok sert kullanıyorum acaba 30 kurş yakıyor gazda o kadarda ince yar yaptılar .Anlamadım gitti...
bence bi sorun var gibi senin lpg de ben de cok yükleniyom araca genelde kavacık-pendik kadıkoy-pendik cok yapıyorum 180 200 gidiyorum 3 4 kişi oluyo ama ortalama 230-240 arası yakıyor normal kullansam 210 lara kadar düşecek sanırım
Beyler ben anlamıyorum. Bayram dolayısıyla daha yeni uzun yol yaptım. Depoyu fulledim. 300 km yaptım.Daha yarıya gelmedi ibre. 100-150 arasıda hızım vardı. tüpe oranla karşılaştırırsak ortalama 10 kuruş farkediyor.
benim araç ş.dışı 15.5 kr ş.içi 26.0 kr yakıyor lpg sisteminin markası OMVL ikiz beyinli diyorlar ve benzinle lpg arası performas farkı çok değil
Son ölçümler gaz 2.01 tl 10 tlilk gazla şehir içi 35 km yani 10/35= 0.285 kuruş gibi bir rakam.Şehir dışında ise sakinde 170 kuruş filan. Yer istanbul:) marka zavolli kesiciye kadar giriyor araç gazda 235 i gördü...
aracımda atiker marka tüp var gayette memnunum sorunum olmadı şimdiye kadar 7000 devirlere kadar aslıyorum sorun yok...ama gerçekten çok iddalı fiyatlar var ben pek hesap yapmam ama sanmıyorumda 240 hadi bilemedin 230 dan aşagı yakacak bi gti olsun....