bi kere almış olduk brader ne yapalım şimdi gidip kendimizi intihar mı edelim....
ama şunu söylemeliyim gavur bu arabayı türkler üstüne tüp attırsın diye yapmıyorki tüm sistemleri benzine hemde kaliteli benzine göre ayarlanmış .. sen bırak tüpü dandik benzin koyarsan bile anlıyor araba...ha tüp taktırıpta mutlu olanlar yok mu var tabi de bu da onların şansı işte...
yaklaşık bi senedir kullanıyorum başlarda araçla ilgili tek şikayetim vites geçişlerinin kemikli oluşu idi ... yani şanzımana alışamadım başta ...buda önceki araçlarımla kıyasladığım için ..zamanla ona da uyum sağladım ...
eee ne kaldı geriye ...
söyliyim ...
arabada karizma sıfır ...ne o öyle 16 '' çelik jantlar digital klima felan berbat.....arka koltuklar çok rahatız....bagaj dersen yok gibi bişey.... yol tutuşu berbat ..virajlarda o biçim ,arabayı yolda tutamıyorum....uzun yolda çekilmiyor koltuklar çok çok rahatsız ...sürüş keyfi hiç yok ....çekişi çok kötü ..gaz yemiyo...yokuşlarda bayılıyor ...kaporta dersen dandik parmakla eğersin adeta ...4 teker disk fren ama frenleri hiç tutmuyor yok gibi ...yani evet bence piyasada bu paraya o kadar araba varken gidip bora almayın....