Ama abi araba hiç yürümüyo giderken sürekli silkelemek mi dersin çalışmamasımı dersin gaz yememesimi dersin sürekli stop etmesi mi dersin bunların hepsi o ufacık memeden olabiliyosa gerçekten ben yarın karb. sökeyim karb. götüreyim dağıtsınn içine bi baktım bende o sırada benzin filtresi alır takarım napayım artık nolur yardımcı olun
Onların hepsi o memeden kaynaklanıyor işte.O ufacık meme beni 2,5 ay uğraştırdı.Temizliyorum 3 gün doğru çalışıyor olmadık yerde su koyveriyordu.Araba ayarsız dengesiz acayip bir şey oluyor.Bazen bir kerede alır marş bazen uğraş çalıştırmaya olmaz bir türlü.Erhanla aynı şeyi söylüyoruz ama bir türlü anlaşamadık yav
Sen sök bütün memeleri zaten 3 tane meme var içinde temizle hepsini sökmüşken.karbüratör girişine mutlaka 2 benzin filtresi koy.Bir daha aynı sorunu kolay kolay çıkarmaz.Memeler ince en ufak pislik saç kılı kadar olsa tıkıyor.Benzin filtresini 2 ledim çözüldü şeytan kulağına.Bir karbüratörcüye götür adam gibi temizlesin ayarlasın vereceğin 10-20 tl.Karbüratörün arasına sıkışmış