Gönderen Konu: Polo için Michelin energy saver ve Bridgestone kışlık lastik. 175x65x13  (Okunma sayısı 3717 defa)

Çevrimdışı mustklc

• Profili Görüntüle
175x65x13 ölçülerinde.

muhtemelen yeni aldığım arabaya olmayacak.

Michelin Energy Saver. 4000-5000 km kullandım kullanmadım. Hala taksitini ödüyorum. Yol yardımı devam ediyor. tanesini 100 liradan almıştım.  4 ü 300 liraya vereceğim.

Bridgestone marka kışlık lastik. Bunu da toplasan 2000 km kulllanmamışımdır. 2 yağmur bir kar gördü. Yağmurda çok şahane, karda da yüzümü kara çıkarmadı. Bunu da tanesini 95 liradan almıştım. 4 ünü  250 liradan vereceğim.

Yerim Kırşehir Kaman. Ara sıra ankaraya da geliyorum. Denk getirebilirsem ankaradan ya kargo ile teslim edebilirim.

Makul bir pazarlık payım vardır.

resimleri bu hafta yüklerim inşallah.

Araba binmek içindir..

Çevrimdışı alpaslanxvx

• Profili Görüntüle
175x65x13 ölçülerinde.

muhtemelen yeni aldığım arabaya olmayacak.

Michelin Energy Saver. 4000-5000 km kullandım kullanmadım. Hala taksitini ödüyorum. Yol yardımı devam ediyor. tanesini 100 liradan almıştım.  4 ü 300 liraya vereceğim.

Bridgestone marka kışlık lastik. Bunu da toplasan 2000 km kulllanmamışımdır. 2 yağmur bir kar gördü. Yağmurda çok şahane, karda da yüzümü kara çıkarmadı. Bunu da tanesini 95 liradan almıştım. 4 ünü  250 liradan vereceğim.

Yerim Kırşehir Kaman. Ara sıra ankaraya da geliyorum. Denk getirebilirsem ankaradan ya kargo ile teslim edebilirim.

Makul bir pazarlık payım vardır.

resimleri bu hafta yüklerim inşallah.

üstad hayırlısı olsun , iyi satışlar  ;)

Çevrimdışı mustklc

• Profili Görüntüle
teşekkür ederim. lastiği bu hafta satmam lazım . hadi arkadaşalar pazarlık payımız var.
Araba binmek içindir..

Çevrimdışı nizam

• Volkswagen Türkiye
  • VW BORA 1.9 TDI 66 kv
    • Profili Görüntüle
polo gitti mi
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

Çevrimdışı alpaslanxvx

• Profili Görüntüle
polo gitti mi