Gönderen Konu: :( kapı iç tarafları sökmek  (Okunma sayısı 22743 defa)

Çevrimdışı ertankab

• Profili Görüntüle
:( kapı iç tarafları sökmek
« : 07 Temmuz 2010, 21:48:25 »
aradım taradım ama yardımcı olabılecek bısey bulamadım. dosemecıye gıtmeden benım arabanın kapı ıclerını nasıl sokerım bana detaylıca anlatabılecek olan var mı?  :-\ :-\ :-\

Çevrimdışı d3n1s

• Profili Görüntüle
Ynt: :( kapı iç tarafları sökmek
« Yanıtla #1 : 07 Temmuz 2010, 21:52:48 »
sanırım VWci nickli arkadaş biliyor, bi özel mesaj at istersen.

Çevrimdışı ertankab

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 07 Temmuz 2010, 21:55:06 »
bi atayım bakayım :)

Çevrimdışı atego

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 08 Temmuz 2010, 00:44:10 »
Kapı içi derken kapı döşemesi falan komple ise söktüm daha önce :) İlk önce iç kısımdaki kapı kolunun üst plastiğini çıkartın. İçerisinde 2 vida var onları sökün. Daha sonra camı tamamen aşağı indirin. Kapıyı içten kilitlemeye yarayan camlı kısımda olan plastik parça vidalıdır, döndürerek sökün. Daha sonra kapının en altında vidalar olabilir onları sökün. Yan aynanın olduğu yere denk gelen plastiği dikkatlice çıkartın. En son camın olduğu üst kısımda fitilleri biraz kastırın ve döşemeyi kapı açma kolu ve içerden kilitleme mekanizmasına bağlı demire çok dikkat ederek çıkartın. Varsa döşemeye bağlı olan elektrik soketini çıkartın. Çok zor değil tek kişi yapabilirsiniz. Alın eve götürün bundan sonra :)

Çevrimdışı ertankab

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 08 Temmuz 2010, 01:03:03 »
 :D :D :D hobaaaaa, delı oldum cevaba... cok tesekkur edıyorum. yazdıklarını bır yere yazıp yanıma alıp cıkıcam arabanın yanına :D :D :D

Çevrimdışı sheker_

• Old School
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 08 Temmuz 2010, 01:54:10 »
Kapı içi derken kapı döşemesi falan komple ise söktüm daha önce :) İlk önce iç kısımdaki kapı kolunun üst plastiğini çıkartın. İçerisinde 2 vida var onları sökün. Daha sonra camı tamamen aşağı indirin. Kapıyı içten kilitlemeye yarayan camlı kısımda olan plastik parça vidalıdır, döndürerek sökün. Daha sonra kapının en altında vidalar olabilir onları sökün. Yan aynanın olduğu yere denk gelen plastiği dikkatlice çıkartın. En son camın olduğu üst kısımda fitilleri biraz kastırın ve döşemeyi kapı açma kolu ve içerden kilitleme mekanizmasına bağlı demire çok dikkat ederek çıkartın. Varsa döşemeye bağlı olan elektrik soketini çıkartın. Çok zor değil tek kişi yapabilirsiniz. Alın eve götürün bundan sonra :)

:tamamdir :tamamdir vw ruhu

Çevrimdışı VWci

• Volkswagen Türkiye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 08 Temmuz 2010, 06:51:45 »
Atego'nun dediklerinin yanında bir de şu hopörlerin olduğu kapağı da tornavida ile çıkarmak gerekiyor. Diye hatırlıyorum. Ayrıca aynanın oradaki plastiği çıkarmaya gerek olmayabilir. Ben sökmüştüm. Ama Doğuşta bir vesile ile söktürürken onlar o parçayı sökmeden çıkarmışlardı...

Çevrimdışı atego

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #7 : 08 Temmuz 2010, 17:37:43 »
Bende orayı sökmeye gerek yok ama önceki sahibi hoparlörü değiştirmiş ondan olabilir :) Yardımcı olabildiysem ne mutlu :)

Çevrimdışı tkocaaslan

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #8 : 06 Ocak 2011, 14:59:52 »

ağa arka kapıyı nasıl sökecez bi bilgin warmı cam kolunu çıkarmak sorun gibi beceremedim

Çevrimdışı PoloGTI

• Ersan
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: Vw Polo 6N2
« Yanıtla #9 : 06 Ocak 2011, 15:07:20 »
ağa arka kapıyı nasıl sökecez bi bilgin warmı cam kolunu çıkarmak sorun gibi beceremedim
Cam kolunun altında yuvarlak parcayı cam kolunun yönünün tersine it cıt diye ses cıkar sonra cek abi :)
Vw Polo 6N

Çevrimdışı PoloGTI

• Ersan
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #10 : 06 Ocak 2011, 15:50:33 »
Login to a private Photobucket.com album
Burdan bakabilirsin Video ya aldım abicim  ;)

cıt sesi telefonda bi garip cıkmıs silah patlar gibi  :o :t
Vw Polo 6N

Çevrimdışı PoloGTI

• Ersan
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #11 : 06 Ocak 2011, 15:52:44 »
Döşeme konusu varken benim arka koltukların arkasını kaplatmıstık. Herkese öneririm
:melek:
Vw Polo 6N

Çevrimdışı tkocaaslan

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #12 : 08 Ocak 2011, 15:25:57 »
Login to a private Photobucket.com album
Burdan bakabilirsin Video ya aldım abicim  ;)

cıt sesi telefonda bi garip cıkmıs silah patlar gibi  :o :t

saolasın kardeşim bi deneyim bakim ben sakarım gerçi kırarım şimdi :D

Çevrimdışı tkocaaslan

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #13 : 08 Ocak 2011, 15:43:30 »
yok ağa çıkmıyo yaa sıkışmış iyice zorluyom zorluyom gelmiyo napcam ben şimdi