Gönderen Konu: Aydınlatma konusunda yardım lütfen!  (Okunma sayısı 3066 defa)

Çevrimdışı maminci

• Profili Görüntüle
Aydınlatma konusunda yardım lütfen!
« : 21 Temmuz 2010, 21:11:08 »
Arkadaşlar benim kısa farlar osram night blue denilen hafif mavi beyaz ışık veren türden ama  gece aydınlatması çok kötü, uzun farlarım orjinal renkte ve aydınlatması çok iyi, gittiğim elektrikçi  kısa far ampulun kaliteli olduğunu, asıl sorunun  ampulun çevresindeki nikelaj kısmın içeriye toz almış olmasından kaynaklandığını söyledi, benzer sorunu olan var mı?  Bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim..
« Son Düzenleme: 21 Temmuz 2010, 21:11:38 Gönderen: maminci »

Çevrimdışı fosilci

• Profili Görüntüle
Ynt: Aydınlatma konusunda yardım lütfen!
« Yanıtla #1 : 21 Temmuz 2010, 21:55:38 »
Maminci senin taktıgın ışıgın aynısını kullandım elektrikcinin dedigi sebepden olacagını sanmıyorum çünki osram night brekarların kısa aydınlatması güzel degil özellikle yagmurlu havada sıfıra iniyor diyebilirim. Ben onun peşine gidip xenon taktırdım aradaki farkı görünce diyorsun ben kör geziyormuşum :) Dünyam aydınlandı :D

Çevrimdışı maminci

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 22 Temmuz 2010, 18:07:06 »
Hangi marka xenonu, ne zamandır kullanıyorsun, sorun yaşadın mı ve kaça mal oldu?

Çevrimdışı fosilci

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 22 Temmuz 2010, 20:55:19 »
Sorun yaşamadım çok şükür hakan arkadaşla beraber almıştık ikimizde halan kullanıyoruz ve çok memnunuz markasını unutttum fakat gayet başarılı. Ben uzunlarada night breaker taktım uzun yolda felan bomba yaa süper aydınlatıyor :D Ama kısalarda beyaz ampuller iş görmez sarı tak daha iyi o yüzden kısalara takacaksan xenon tak ve kurtul ;) 1 seneyi geçti sanırım takalı :)

Çevrimdışı maminci

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 23 Temmuz 2010, 20:49:36 »
osram night blueları çıkartıp orjinal ampul taktırdım, deneyeceğim 3-4 gün, o da olmazsa xenon..Bu arada ustanın dediğine göre 2009 model golf6 lara takılamıyomuş xenon, silecek motorunu yakıyomuş..

Çevrimdışı fosilci

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 23 Temmuz 2010, 23:12:59 »
golf 6 ya binmiş olsam ben sahsen merceksiz almam xenonlu ve mercekli alırım büyük ihtimal opsiyondur.